Četnički zločinac sasuo paljbu po Hrvatima

Kapetan Dragan napao najboljeg na svijetu, a posebno je 'popljuvao' Splićane: 'Najgori ljudski ološ bez časti'


100posto
23.05.2019.14:00
Kapetan Dragan napao najboljeg na svijetu, a posebno je 'popljuvao' Splićane: 'Najgori ljudski ološ bez časti'
Instagram Novak Đoković

sažeto

Osuđeni ratni zločinac Dragan Vasiljković sasuo je paljbu po Novaku Đokoviću i Hrvatima koje najbolji svjetski tenisač podržava


100posto
23.05.2019.14:00

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković često se na Instagramu i u medijima pohvali svojim prijateljstvom s hrvatskim sportašima, a nekoliko puta se pohvalio i kako prati hrvatske sportaše i navija da ostvare što bolji uspjeh.

Za Hrvatsku je navijao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon što je njegova Srbija ispala s turnira, a to su mu zamjerili brojni sugrađani. Jedan od njih je i zloglasni četnički zločinac Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan.

 
 
 
View this post on Instagram

Great to see these guys @lukamodric10 @keylornavas1 🔥⚽️ @realmadrid

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 8, 2019 at 12:15pm PDT

Ratni zločinac koji je u Hrvatskoj osuđen na 13 i pol godina zatvora poslao je pismo srpskim medijima u kojem je Đokovića napao zbog 'hvalospjeva Hrvatima'.

"Ne smijemo istom ‘četkom’ obojiti sve Hrvate. Postoje metode da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gdje su u hrvatskom Splitu, na rivi, napadnuti tvoji kolege sportaši koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste?”, stoji u pismu koje je Vasiljković poslao medijima u Srbiji.

tenis

Hrvatska

Split

Novak Đoković

Dragan Vasiljković

newsletter

Prijavite se na Newsletter