100POSTO ANKETA

Kako će huligani pokušati prekinuti utakmicu protiv Ukrajine?


Toni Horvat
24.03.2017.10:20
Kako će huligani pokušati prekinuti utakmicu protiv Ukrajine?
Boris Kovacev / CROPIX

sažeto

Navijačkih nereda vjerojatno će biti dok god Uefa ne kazni hrvatsku reprezentaciju izbacivanjem iz kvalifikacija. Policija je spremna, ali spremni su i huligani. Što će pokušati večeras?


Toni Horvat
24.03.2017.10:20

Kao i prije svake utakmice hrvatske reprezentacije koja se igra pred gledateljima, iz navijačkih krugova stižu najave o prekidu zbog kojeg će Uefa izbaciti Hrvatsku iz natjecanja (u ovom slučaju kvalifikacija, a posredno i samog Svjetskog prvenstva u Rusiji) i time natjerati vrh HNS-a na ostavke.

Huliganima, ne računajući iscrtavanje svastike na poljudskom travnjaku, obično nedostaje kreativnosti u pokušajima izazivanja nereda, ali ovaj put navodno pripremaju drukčiju taktiku.

Bacanje baklji i utrčavanje na teren zasad nisu urodili posljedicama kakve huligani priželjkuju, kao ni skandiranje fašističkih pozdrava ili pozivanje na linč. Vidjet ćemo što su za večeras pripremili.

Možda ponovno pokušaju napraviti incident dokazano neuspješnim metodama, ali možda ovaj put napadnu ložu, spuste se helikopterom na travnjak, zapale unutrašnjost stadiona ili se upuste u masovnu tučnjavu s Ukrajincima.

hrvatska nogometna reprezentacija

navijači

HNS

Uefa

anketa

huligani

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter