Video: Najnesretniji klub ikad

Kakav urnebes! Imali su obećavajući slobodnjak, a onda se dogodio nevjerojatan niz pehova i koju sekundu kasnije – primili su gol!


Dejan Šmehil
16.05.2019.11:00
Kakav urnebes! Imali su obećavajući slobodnjak, a onda se dogodio nevjerojatan niz pehova i koju sekundu kasnije – primili su gol!
Getty

sažeto

Prilično nevjerojatan pogodak vidjeli su gledatelji na utakmici finske druge lige između MyPe Myllykoski i AC Kajaanija


Dejan Šmehil
16.05.2019.11:00

Ne znamo je li klub MyPa Myllykoski rođen pod nesretnom zvijezdom, ali u svojoj zadnjoj utakmici definitivno nisu imali svoj dan.

Ugostili su AC Kajaani i već u uvodu utakmice, sve što je moglo poći krivo – pošlo je! Imali su obećavajući slobodnjak na nekih 25 metara od gola, ali umjesto da zaprijete gostima, izvođač je pogodio svog suigrača u – leđa. Lopta se nakon toga odbijala na nevjerojatne načine i svaki put završavala u nogama nogometaša Kajaanija.

Facebook

I kao da to nije bilo dovoljno, kad je Kajaani došao pred MyPin gol, udarac na vrata opet se odbio od jednog domaćeg igrača, prevario vratara i završio u mreži.

Bio je to pogodak za 0:1 pa iako se MyPa oporavila od tog šoka i izjednačila početkom drugog dijela, sedam minuta prije kraja primili su još jedan.

Za poraz. Ukupno treći u prva tri kola finske druge lige. Kajaaniju je ovo bila premijerna pobjeda u sezoni, a za nju velikim dijelom mogu zahvaliti božici Fortuni.

Facebook

Potrudili smo se najbolje što možemo opisati taj nesretan gol, ali pogledajte video i uvjerite se sami koliko su se nebesa urotila kontra domaćina u toj akciji. Znamo da njima nije bilo do smijeha, ali ovo je bio živi urnebes!

nogomet

finska druga liga

MyPa Myllykoski

AC Kajaani

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter