ŠOU U MEKSIKU

Kad polude igrači, poludi i sudac: Podijelio tri crvena kartona u 30 sekundi ▶️️


Toni Horvat
11.03.2017.12:10
Kad polude igrači, poludi i sudac: Podijelio tri crvena kartona u 30 sekundi ▶️️
YouTube screenshot

sažeto

Toluca i Morelia igrali su utakmicu osmine finala meksičkoga kupa, a kad je domaći igrač u završnici isključen zbog starta na centru, sucu su mnogi željeli reći svoje mišljenje...


Toni Horvat
11.03.2017.12:10

Igrala se 85. minuta utakmice između Toluce i Morelije, rezultat je bio 2-2, a ulog plasman u četvrtfinale meksičkoga kupa. Igrač Toluce Jesus Mendez napravio je nepotrebni nesmotreni prekršaj na sredini terena, a sudac mu je pokazao žuti karton. Budući da mu je to bio drugi, sudac je odmah izvadio i crveni.

Ali tu je tek počeo šou. Oko suca su se okupili domaći igrači, dotrčao je i golman Alfredo Talavera, koji je valjda najvulgarnije protestirao, pa je i on dobio žuti. I njemu je bio drugi, i on je morao u svlačionicu. Ali nogometašima Toluce to nije bilo dovoljno. Enrique Triveiro počeo je sarkastično pljeskati sucu, još ga je i odgurnuo, a ovaj ga je nagradio izravnim crvenim kartonom. Ukupno tri isključenja u razmaku od tridesetak sekundi.

Budući da je trener Toluce već napravio sve tri izmjene, nije mogao uvesti pričuvnoga golmana, ali njegova je momčad nekako ipak izdržala do isteka vremena. Ali onda se pristupilo izvođenju penala, vršitelj dužnosti golmana nije ništa obranio, a njegovi suigrači, još iznervirani događajima iz završnice, nisu ništa pogodili i Morelia je s glatkih 3-0 u raspucavanju prošla u četvrtfinale.

Meksiko

sudac

crveni karton

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter