VIDEO: NIJE BAŠ POZNAT KAO SLAVUJ

Kad Dario Šarić zapjeva hitove Jennifer Lopez, svlačionica Sixersa 'eksplodira' od oduševljenja


Toni Horvat
20.12.2017.13:30
Kad Dario Šarić zapjeva hitove Jennifer Lopez, svlačionica Sixersa 'eksplodira' od oduševljenja
Ronald Gorsic / CROPX

sažeto

Dario Šarić i njegov najbolji prijatelj T.J. McConnell drže atmosferu u klubu na visokoj razini, piše NBA.com


Toni Horvat
20.12.2017.13:30

Iako su sva svjetla reflektora na zvijezdama Joelu Embiidu i Benu Simmonsu, jasno je da je Dario Šarić nezamjenjiv kotačić u momčadi Philadelphia 76ersa, a to su prepoznali i na NBA.comu, koji je donio veliku priču o Šišiju i njegovom najboljem prijatelju među suigračima T.J.-u McConnellu.

Taj se dvojac, osim po dobrim igrama, ističe i neodoljivim karakterima, koji drže atmosferu u momčadi na visokoj razini. Obojica mogu biti duhoviti koliko i profesionalni, piše u tekstu.

Reuters

"Ja sam tip koji se voli šaliti sa suigračima jer je NBA sezona težak maraton. Ponekad trebamo 'pustiti mozak na pašu', jednostavno biti prijatelji, to je jedini način za ići dalje", rekao je Šarić.

McConnell nasmijava suigrače sarkastičnim komentarima, a Dario engleskim jezikom ne vlada toliko dobro, pa su njegovi humoristični ispadi uglavnom vizualni. Ili glazbeni. Šiši ima običaj ušetati u svlačionicu onako "šerifski", s izbačenim prsima, te pjevati refren nekog starog pop-hita. U ponedjeljak mu je na "rasporedu", piše NBA.com, bio hit Jennifer Lopez "Jenny from the Block".

Ipak, naš košarkaš popularniji je zbog izvedbi na parketu nego zbog pjevačkih sposobnosti, za koje smo se više puta uvjerili da su daleko od savršenih, kao na primjer na dočeku na Trgu bana Jelačića nakon što je Cibona osvojila ABA ligu.

Suigrači, treneri, navijači i mediji prvenstveno hvale njegovu čvrstoću i borbenost, karakteristike posebno cijenjene unutar svake momčadi.

"Pokušavam igrati čvrsto svaku utakmicu. Ponekad zabijaš, ponekad promašuješ, ali uvijek možeš igrati čvrsto. To je sve", rekao je Dario.

NBA

Dario Šarić

Philadelphia 76ers

Jennifer Lopez

pjevanje

T.J. McConnell

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter