Juve pod svaku cijenu želi Ligu prvaka

Jorge Mendes i Adidas dovode Ronaldu bivšeg suigrača: 'Stara dama' daje 60 milijuna eura za čudesnog veznjaka


100posto
15.10.2018.17:00
Jorge Mendes i Adidas dovode Ronaldu bivšeg suigrača: 'Stara dama' daje 60 milijuna eura za čudesnog veznjaka
Getty Images

sažeto

Juventus želi već ove zime dovesti Jamesa Rodrigueza koji je u Bayernu na posudbi iz Real Madrida


100posto
15.10.2018.17:00

Juventus je na zadnjem prijelaznom roku ovoga ljeta iznenadio svijet dovođenjem Cristiana Ronalda iz Real Madrida. Torinski sastav za njega je platio 105 milijuna eura, a tu cijenu već su isplatili prodajom dresova i ostalih rekvizita s njegovim imenom. Što je još važnije, dobili su sjajnog napadača.

Cristiano je nastavio tamo gdje je u Realu stao i u devet utakmica u dresu Juventusa postigao četiri gola i upisao pet asistencija, a mnogi vjeruju kako je upravo on taj koji će 'staroj dami' donijeti naslov prvaka u Ligi prvaka. Ipak, Juve ne želi ništa prepustiti slučaju pa će već na zimu pokušati dovesti Ronaldovog bivšeg suigrača.

Prema pisanju dijela talijanskih i njemačkih medija Juve je bacio oko na kolumbijskog ofenzivnog veznjaka Jamesa Rodrigueza koji je na posudbi u Bayernu iz Real Madrida. U Realu više ne računaju na njega, a James se nije dobro uklopio ni kod Nike Kovača kojeg je i otvoreno kritizirao.

Za 27-godišnjeg kolumbijskog reprezentativca interes su pokazali i Arsenal i Chelsea, ali njemu se više sviđa ideja života u Italiji. Bild piše kako Jamesa zastupa Jorge Mendes koji je i Ronaldov predstavnik, te kako je upravo to najjači Juventusov adut kod ovog transfera koji se procjenjuje na oko 60 milijuna eura.

Isto tvrdi i talijanska radio postaja Rai Sport koja uvjerava kako je posao već praktički gotov. Mendes je odlučio Jamesa dovesti u Juventus, a torinski sastav novac za ovaj transfer skupit će uz pomoć Adidasa koji je spreman čak i u potpunosti financirati Jamesov dolazak. James je njihov ambasador i ovakav posao sigurno bi im donio dodatnu reklamu i profit.

Sve bi se navodno trebalo odigrati već u siječnju, a za ovaj transfer gotovo da nema prepreka. James ne bi imao ništa protiv dolaska u Juve i ponovnog ujedinjenja s Cristianom Ronaldom, Real na njega ne računa, a u Bayernu mu nije dobro.

Real Madrid

Cristiano Ronaldo

transfer

Juventus

Adidas

James Rodriguez

Jorge Mendes

newsletter

Prijavite se na Newsletter