FOTO: Odgovorio Torcidi

'Jel' tako teško napisati da osuđujete napad? A i niste napisali da je ovaj što mi je polomio nos uhićen u vašim prostorijama!?'


100posto
11.06.2019.10:45
'Jel' tako teško napisati da osuđujete napad? A i niste napisali da je ovaj što mi je polomio nos uhićen u vašim prostorijama!?'
Screenshot

sažeto

Torcida se ogradila od napada, ali napadnuti vatrogasac nije zadovoljan, jer je izostala osuda nasilja...


100posto
11.06.2019.10:45

"Zašto niste mogli napisati da osuđujete napad? Jel to tako teško?", ogorčen je napadnuti vatrogasac na Braču, a koji nije štedio Torcidu.

Nakon što su u noći sa subote na nedjelju napadnuti sezonci na Braču, priopćenjem se oglasila i Torcida na svojoj Facebook stranici, a na kojoj je odbacila svaku odgovornost.

"Ponukani izjavama lokalnih političara povodom nemile situacije koja se neki dan dogodila u Supetru oko 4. sata ujutro, osjećamo potrebu izvijestiti javnost da je takvo kolektiviziranje krivnje, prije bilo kakvog zakonitog utvrđivanja činjenica, usmjerene na Torcidu Brač nedopustivo i zlonamjerno, te isključivo usmjereno na prikupljanje jeftinih političkih bodova.", pišu i dodaju:

Screenshot

"Naime, Torcida Brač je dana 08.06.2019. organizirala 6. izdanje malonogometnog turnira Torcida Brač Kup koji se odvio od 18:00 do 22:00 sati, bez ijednog incidenta, dok je karakter turnira, kao i svake godine do sada, bio humanitaran."

"No, ono što se dogodilo u kasne noćne sate nakon turnira nije i ne može biti pod kontrolom Torcide Brač!", pišu iz Torcide Brač.

Cropix

Nakon te objave oglasio se napadnuti vatrogasac, a koji je stao u obranu napadnutih sezonaca:

"Zašto niste mogli napisati da osuđujete napad? Jel to tako teško? A da ne napominjem da niste spomenuli da je ovaj šta mi je polomio nos uhićen u vašim prostorijama! Sramite se!", ogorčen je.

Evo i kompletnog priopćenja KNH Torcide Brač...

Screenshot

newsletter

Prijavite se na Newsletter