Zimska stanka donosi senzaciju

Iz Splita najavili 'posao stoljeća': 'Pregovaramo s najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem! Blizu je dolaska!'


100posto
11.12.2018.21:00
Iz Splita najavili 'posao stoljeća': 'Pregovaramo s najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem! Blizu je dolaska!'
Getty Images

sažeto

Luka Modrić mogao bi ove godine po prvi puta nastupiti na humanitarnom turniru 'Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović' u Splitu


100posto
11.12.2018.21:00

Stiže nam Božić, a s njim i tradicionalni malonogometni turniri poput Kutije šibica u Zagrebu i humanitarnog turnira "Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović" u Splitu. Kao i svake godine turnir "Četiri kafića" okupit će brojne nogometne zvijezde. 17. izdanje održat će se 26. prosinca na Gripama, a organizatori su najavili velika imena.

"Sve je teže, neke lige su u ovom terminu uvele i kolo. Potrudili smo se koliko smo mogli, a do početka turnira ćemo sigurno izaći s još nekim imenima", rekao je jedan od organizatora turnira, Damir Karaman, za Dalmatinski portal.

Ipak, neka imena su već poznata, a predstavnici kafića su otkrili dio postave.

"Klasnić, Tomislav Erceg i mali Elez iz Hannovera. Od starijih će igrati Pletikosa i Stanić, a treneri će biti Igor Tudor i Hari Vukas", otkrio je vlasnik Camela Denis Putnik.

Vladimir Dugandzic / CROPIX

Njima će se suprotstaviti Kauri predvođen Antom Ercegom.

"Božidar Radošević, Delač, Ante Erceg, Pokrivač, Petar Bosančić. Trener je Armando Marenzi", otkrio je Matej Parlov postavu Kaurija.

Tom Dubravec / Cropix

Po prvi puta će na turniru sudjelovati Caffe bar Tennis čiji vlasnik Ognjen Jahjefendić dovodi Roberta Jarnija.

"Jarni će biti voditelj, a od igrača bih istaknuo Musu, Bubala, Lendrića, Juranovića, Caktaša, Roguljića i Borisa Rapaića", rekao je Jahjefendić, a prenosi Dalmatinski portal.

HNK Hajduk Split

Šećer na kraju, ili bolje rečeno, bomba na kraju stigla je iz Tropica. Goran Boljat najavio je postavu Tropica i otkrio kako je blizu dovođenja najboljeg igrača na svijetu, Luke Modrića!

"Mogu reći da sigurno dolaze izbornik Zlatko Dalić i Marko Livaja, a u pregovorima smo s najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem. Mislim da bi ove godine, po prvi puta, on mogao doći. Marko Bralić Keto pregovara s njim", najavio je senzaciju Boljat.

Getty Images

Turnir će početi u 16 sati dvobojom Tennisa i Camela, a slijedi susret Kaurija i Tropica koji će s Dalićem na kormilu pokušati do novog zlata. 

Luka Modrić

mali nogomet

Četiri kafića

newsletter

Prijavite se na Newsletter