Osijek bacio oko na veliko pojačanje

Iz Gradskog vrta se raspituju za napadača škotskog prvoligaša čija je cijena oko četiri, pet milijuna eura


Slaven Knežević
12.06.2019.11:00
Iz Gradskog vrta se raspituju za napadača škotskog prvoligaša čija je cijena oko četiri, pet milijuna eura
Getty Images

sažeto

Osijek želi dovesti 24-godišnjeg napadača Hiberniana Floriana Kamberija 


Slaven Knežević
12.06.2019.11:00

Hrvatski nogometni klubovi polako se počinju pripremati za iduću sezonu, a sve aktivniji su i na nogometnom tržištu. NK Osijek je doveo Antu Majstorovića koji je do sada bio u Lokomotivi na posudbi iz Dinama, a sada su u Gradskom vrtu bacili oko na veliko pojačanje.

Getty Images

Prema pisanju škotskih medija na meti Osijeka je 24-godišnji napadač Hiberniana Florian Kamberi. Švicarac kosovskih korijena je protekle sezone u 43 utakmice zabio 13 golova i upisao sedam asistencija. Prirodna pozicija mu je sami vrh napada, a može igrati i na lijevom krilu.

Hibernian ga je najprije posudio od Grasshoppersa u siječnju 2018. godine, a onda šest mjeseci kasnije i otkupio njegov ugovor za samo 130.000 eura. Ugovor mu traje do 2021. godine, a ono što bi moglo predstavljati problem jest cijena koju Škoti traže za njega koja bi prema nekim informacijama mogla dosegnuti i četiri, pet milijuna eura.

Getty Images

Naravno da Osijek tu cifru ne može i ne želi platiti, ali škotski mediji pišu kako je u Hibernian poslan upit o njegovoj raspoloživosti. Iako na Kamberija i dalje računaju, voljni su pregovarati oko njegove cijene.

nogomet

transfer

NK Osijek

Škotska

Hibernian

Florian Kamberi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter