KAD SUCI SIMULIRAJU

Isključio bivšeg asa Seville umjesto da crveni karton pokaže - sebi ▶️


Toni Horvat
27.03.2017.15:40
Isključio bivšeg asa Seville umjesto da crveni karton pokaže - sebi ▶️
YouTube screenshot

sažeto

Sudac brazilskog derbija pokazao je žuti karton Luisu Fabianu zbog prekršaja na sredini terena, a kad se napadač pobunio, sudac je odglumio da je odgurnut i kaznio Fabiana drugim žutim


Toni Horvat
27.03.2017.15:40

Flamengo i Vasco da Gama spadaju među najveće brazilske klubove, uvijek imaju cijelu hordu mladih talenata i ponekog povratnika iz Europe, kao što je 36-godišnji Luis Fabiano, bivša zvijezda Seville.

E, pa baš on je, ni kriv ni dužan, bio u središntu pozornosti na nedjeljnom derbiju tih dvaju klubova. Ali ne zbog golova, nego zbog bizarnog crvenoga kartona koji nije zaslužio on, nego čovjek koji mu ga je pokazao.

Luis Fabiano je početkom drugog poluvremena napravio prekršaj na sredini terena, a sudac je zaustavio igru kako bi mu pokazao žuti karton. Napadač je krenuo prema njemu kako bi mu prigovorio, raširio ruke u nevjerici, ali za ne vjerovati je tek ono što je uslijedilo. Sudac se valjda preplašio i odteturao unatrag, kao da ga je Fabiano udario, iako je je došlo do jedva vidljivog kontakta prsima.

A onda, valjda kako bi prikrio vlastitu sramotu, pokazao Fabianu i drugi žuti karton te ga poslao u svlačionicu. Okružili su suca i ostali šokirani igrači Vasca, ali spasa nije bilo.

Unatoč igraču manje, Vasco da Gama je golom u četvrtoj minuti nadoknade izvukao bod izjednačivši na 2-2.

sudac

Luis Fabiano

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter