Hrvatska na još jednom Mundijalu

'Insane' predvodi našu reprezentaciju u još jednom pokušaju osvajanja SP-a u Hearthstoneu


Slaven Knežević
08.06.2018.16:00
'Insane' predvodi našu reprezentaciju u još jednom pokušaju osvajanja SP-a u Hearthstoneu
gosugamers.net

sažeto

Hrvatska će i ove godine sudjelovati na turniru Hearthstone Global Games, a tko će nas predstavljati možete izabrati na službenim stranicama


Slaven Knežević
08.06.2018.16:00

Hearthstone Global Games predstavlja zapravo Svjetsko prvenstvo u Blizzardovoj najpopularnijoj online kartaškoj igri temeljenoj na likovima iz svijeta Warcrafta. Prošle godine nagradni fond iznosio je preko dva milijuna kuna, a naši dečki bili su u skupini H s Ukrajinom, Češkom, Filipinima, Bjelorusijom i Njemačkom.

Prošle godine se nažalost nismo uspjeli plasirati dalje od skupine, no ove godine imamo popravni ispit. Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji tako nije jedini Mundijal na kojem će Hrvatska imati svoje predstavnike. Svaka reprezentacija ima po četiri igrača, a specifično je to da ne postoji izbornik već navijači biraju tko će predstavljati njihovu zemlju uz najboljeg igrača svake zemlje koji dobiva izravan ulazak u reprezentaciju.

I ove godine kao najbolji igrač pozivnicu je dobio Insane koji će još jednom kao kapetan naše reprezentacije pokušati Hrvatsku odvesti do samog kraja. Ostatak tima biraju igrači i navijači iz Hrvatske, pa tako ovoga puta napokon imate priliku biti izbornik. Svoj glas za sastav naše reprezentacije možete dati OVDJE.

Više o esportu čitajte u našoj temi: Team Ancestral esport korner!

Hrvatska

esport

esport turniri

Hearthstone

Hearthstone Global Games

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter