VIDEO: Sijedi golman je apsolutni hit

Ima 70 godina, a gol mu je gotovo nemoguće zabiti: 'Nevjerojatno je kako se brzo ustane kada se baci na loptu i obrani gol!'


100posto
13.07.2019.14:00
Ima 70 godina, a gol mu je gotovo nemoguće zabiti: 'Nevjerojatno je kako se brzo ustane kada se baci na loptu i obrani gol!'
Screenshot

sažeto

Stariji vratar postao je viralni hit nakon sjajnih obrana u jednoj utakmici


100posto
13.07.2019.14:00

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu. Skoro pa nema kutka na svijetu gdje se ne igra i ne prati nogomet. Često se divimo potezima profesionalnih nogometaša koji igraju u velikim svjetskim klubovima, ali nerijetko se na društvenim mrežama pojavi i video nekog anonimnog nogometnog junaka koji apsolutno oduševi svojom izvedbom.

Takav jedan video objavila je Facebook stranica Give Me Sport. Na snimci se vidi neka amaterska utakmica koju po svemu sudeći igraju veterani. Momčad u crvenim dresovima pokušava svim silama zabiti gol, ali stariji gospodin na vratima žutih ima druge planove.

Sijedi golman paradira na golu i izgleda gotovo nesavladivo. Pokušavali su crveni iz svih uglova zabiti, ali golman žutih bio je nepremostiva prepreka. Video je ubrzo postao viralni hit, a tisuće fanova uglavnom je sipalo salve pozitivnih komentara.

Fanovi na društvenim mrežama jednostavno nisu mogli sakriti oduševljenje pa su tako neki priželjkivali njegovu formu kada oni navrše 70 godina, a drugi se čudili kako je toliko pokretljiv u tim godinama.

"Nevjerojatno je kako se brzo digne kada se baci na loptu i obrani gol. Respect!", napisao je jedan o fanova.

nogomet

golman

newsletter

Prijavite se na Newsletter