VIDEO: NAJSTARIJI RUKOMETNI REPREZENTATIVAC

Igor Vori: 'Najviše pamtim olimpijsko zlato iz Atene, a na EP-u medalju napadamo fanatičnom borbom i ogromnom željom'


Toni Horvat
28.12.2017.08:00
Igor Vori: 'Najviše pamtim olimpijsko zlato iz Atene, a na EP-u medalju napadamo fanatičnom borbom i ogromnom željom'

sažeto

Hrvatska je od 12. do 28. siječnja domaćin Europskog prvenstva u rukometu, na kojem naši reprezentativci ganjaju jedinu medalju koja im nedostaje


Toni Horvat
28.12.2017.08:00

Bliži nam se Europsko prvenstvu u rukometu, koje će se u siječnju igrati u Hrvatskoj, a na kojem naša reprezentacija ganja jedinu medalju koja joj nedostaje u kolekciji - europsko zlato.

Tim smo povodom na pripremama naše reprezentacije u Ivanić-Gradu porazgovarali s Igorom Vorijem, našim najstarijim reprezentativcem, jedinim preostalim iz generacije koja je 2003. u Portugalu šokirala svijet i postala svjetski prvak.

"Još mogu s ovima mladima", poručio je 37-godišnji Vori, kojem se od spomenutog svjetskog zlata iz 2003. ipak u sjećanje jače urezalo jedno drugo zlato.

"Definitivno 2004. prve Olimpijske igre te generacije i odmah zlato, to je stvarno nešto neponovljivo", rekao je Vori, koji je svjestan visokih očekivanja javnosti, ponekad i malo nerealnih.

"Koliko god nam je prednost to što igramo kod kuće, ujedno je i pritisak. Svi očekuju od nas borbu za medalju, ali najbitnije je da idemo korak po korak, pokažemo fanatičnu borbu, veliko htijenje za dokazivanjem, a rezultat će onda doći sam po sebi", kaže Vori, a u priloženom videu pogledajte koga naš prekaljeni pivot vidi kao glavne konkurente za medalju i što je tajna uspjeha rukometne reprezentacije.

100posto sport video

hrvatska rukometna reprezentacija

EP 2018.

Igor Vori

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter