Nova velika bruka...

Hrvatski trener opleo po svojim igračima: Na treninzima su Maradone, a na utakmici ih nema nigdje...


100posto
16.07.2019.14:00
Hrvatski trener opleo po svojim igračima: Na treninzima su Maradone, a na utakmici ih nema nigdje...
Twitter/Indian Football

sažeto

Indijska reprezentacija sramoti se na turniru kojemu je domaćin, dosad je pod palicom Igora Štimca upisala dva teška poraza


100posto
16.07.2019.14:00

Igor Štimac u svibnju je preuzeo reprezentaciju Indije, a zasad mu baš i ne ide na novom poslu... Prvo je na Kings Cupu upisao poraz od Curacaa te pobjedu nad Tajlandom, a trenutačno mu momčad igra na Intercontinental Cupu gdje je, blago rečeno, užasna.

Indija je ujedno i domaćin tog natjecanja, a u prva dva nastupa upisali su dva teška poraza. Prvo ih je Tadžikistan dobio 4:2, a onda Sjeverna Koreja 5:2.

Ronald Gorsic / CROPIX

Odmah je na prvi pogled jasno da je ogroman problem Štimčeve družine – obrana. Devet primljenih golova u dvije utakmice prilično je loša statistika.

No, Štimac nije previše zabrinut.

'Sad mi nitko ne može prigovoriti'

"Sad mi je jasno na koga mogu, a na koga ne mogu računati. Svi su dobili šansu i nijedan igrač mi ne može prigovoriti da je izostavljen bez razloga", kaže nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Iskušao je Štico čak 27 igrača u dosadašnje četiri utakmice za kormilom Indije. Devetorica su bili debitanti.

Twitter/Indian Football

"Bilo je ključno da im dam minutažu jer nije moguće ispravno procijeniti igrača na treningu. Neki od njih su na treningu Maradone, a kad dođe utakmica, nestanu s terena", jada se Iron Igor.

"Neću ih imenovati jer to nije moj način, ali istina se ne može sakriti i dokazi su jasni", zaključuje Štimac čija momčad danas od 16.30 igra sa Sirijom posljednju utakmicu na natjecanju.

nogomet

Indija

Igor Štimac

newsletter

Prijavite se na Newsletter