Nova ponuda za Kalinića

Hrvatski napadač nikako ne može pobjeći Kinezima


Slaven Knežević
06.05.2017.11:20
Hrvatski napadač nikako ne može pobjeći Kinezima
Getty Images

sažeto

Nikola Kalinić na meti je Milana čiji se novi kineski vlasnici spremaju ponuditi 35 milijuna eura da ga dovedu ovog ljeta


Slaven Knežević
06.05.2017.11:20

AC Milan dobio je financijsku injekciju kada su klub preuzeli novi vlasnici iz Kine. Na ljeto planiraju dovođenje nekoliko pojačanja kako bi klub vratili na stare staze slave i vrh talijanskog i svjetskog nogometa gdje već godinama nisu.

Prvi izbor za napadača bio je Alvaro Morata, no Real Madrid ipak za njega traži previše. Želja Vincenza Montelle je oduvijek bio naš Nikola Kalinić s kojim je već surađivao, pa se Rossoneri sad okreću upravo njemu.

Prema pisanju talijanskih medija, Milan je za Kalinića spreman ponuditi 35 milijuna eura, što je dvostruko manje od cijene za Moratu za kojeg je zainteresiran i Chelsea. Kalinić ima odštetu od 50 milijuna eura, no u Milanu vjeruju kako bi 35 milijuna moglo biti dovoljno za dovođenje napadača.

Ove sezone Kalinić je zabio 19 golova i upisao četiri asistencije u 39 utakmica za Viole. U Fiorentinu je stigao 2015. godine za 5,5 milijuna eura pa bi Talijani mogli dobro zaraditi na njegovom transferu u Milan.

nogomet

Serie A

Milan

Nikola Kalinić

Fiorentina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter