VIDEO: 'Pravi naši'

Hrvatska ima fan club u Xiangyangu: Kinezi učili pjevati 'Srce Vatreno' i pružili podršku Vatrenima uoči osmine finala


Slaven Knežević
26.06.2018.10:50
Hrvatska ima fan club u Xiangyangu: Kinezi učili pjevati 'Srce Vatreno' i pružili podršku Vatrenima uoči osmine finala
Screenshot

sažeto

Mate Rimac objavio je na stranici Rimac Automobila zanimljiv video u kojem Kinezi uče naše navijačke pjesme i daju podršku Modriću i društvu


Slaven Knežević
26.06.2018.10:50

Hrvatska se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon dvije utakmice plasirala u osminu finala, a pobjedom protiv Islanda zagarantirano će nam biti i prvo mjesto u skupini. Sjajne igre Vatrenih na Mundijalu naravno privlače i nove navijače koji nisu iz Hrvatske no simpatiziraju našu reprezentaciju.

Ipak, nitko se nije nadao da ćemo podršku dobiti od Kineza, a posebno ne da će naučiti navijačku pjesmu "Srce Vatreno" i otpjevati ju u kockastim dresovima. Za to nisu zaslužni samo Modrić i društvo, već i jedan velikan u drugoj industriji. Riječ je o Mati Rimcu koji je na svojoj Facebook stranici Rimac Automobili objavio snimku Kineza u hrvatskim dresovima koji uče našu navijačku pjesmu. Napravili su to Mati u čast, a na snimci su djelatnici Camel grupe, najvećeg Rimčevog dioničara u Aziji.

Mate je uz objavu napisao i komentar: "Jeste znali da Hrvatska ima fan club u Xiangyangu? Pravi 'naši'", a kako izgleda kad 'naši' Kinezi uče pjesmu na hrvatskom pogledajte u videu.

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

SP 2018.

Kina

Mate Rimac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter