VIDEO: 'Daliću, ovaj nam se najviše sviđa'

Hrvatice pomogle izborniku riješiti najveći problem u momčadi: Mora voditi ovog igrača na Svjetsko prvenstvo


Toni Horvat
11.12.2017.07:55
Hrvatice pomogle izborniku riješiti najveći problem u momčadi: Mora voditi ovog igrača na Svjetsko prvenstvo

sažeto

Prošetali smo hrvatskom metropolom i pitali stanovnice Zagreba koji im se od ponuđenih lijevih bekova fizički najviše sviđa


Toni Horvat
11.12.2017.07:55

Kao i većina nogometnih momčadi na svijetu, hrvatska nogometna reprezentacija godinama ima problem lijevog beka. Još od Roberta Jarnija nismo imali igrača na toj poziciji za kojeg će se svi složiti da mu je mjesto među "kockastima".

Posljednjih godina izbornici su lutali, lijevog beka najčešće su igrali Ivan Strinić ili Josip Pivarić, nekoliko puta priliku je dobio Marin Leovac, a silom prilika s desne se strane na lijevo znao prebaciti i Šime Vrsaljko.

Svaki od njih ima svojih prednosti i mana, a mi Hrvati nekako se uvijek više volimo fokusirati na mane, pa ispada da niti jedan od njih ne valja. Hrvati se jednostavno ne mogu složiti oko idealnog čovjeka za tu poziciju.

Zato smo za mišljenje pitali - Hrvatice.

Prošetali smo Zagrebom i zaustavljali djevojke, žene i bake te ih pitali tko bi od njih četvorice trebao igrati u početnoj postavi reprezentacije. Ispitanice su redom priznavale da ne prate nogomet, ne znaju tko su kandidati, pa je jedini kriterij za odabir bio - fizički izgled. Tko im je najzgodniji? Ili, ako nije nitko, tko im je najmanje neprivlačan?

Na temelju njihovih fotografija dobivali smo odgovore, a tko je "pobijedio" u anketi pogledajte u priloženom videu. Mi se samo nadamo da će izbornik Zlatko Dalić na Svjetskom prvenstvu u Rusiji imati druge kriterije za odabir...

hrvatska nogometna reprezentacija

100posto sport video

anketa

Šime Vrsaljko

Josip Pivarić

Ivan Strinić

Marin Leovac

Zagrepčanke

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter