VIDEO: Uznemirujuće snimke

Horor scene na velikom natjecanju od kojih je svima odmah pozlilo – 250 kilograma željeza mu smrskalo nogu...


100posto
22.05.2019.14:00
Horor scene na velikom natjecanju od kojih je svima odmah pozlilo – 250 kilograma željeza mu smrskalo nogu...
Getty

sažeto

Rus Jaroslav Radoškevič slomio je nogu na tri mjesta na Euroazijskom prvenstvu u dizanju utega, nije izdržao pod velikim teretom...


100posto
22.05.2019.14:00

Često se kaže kako je treća sreća. Za ruskog dizača utega Jaroslava Radoškeviča treća je bila – nesreća. Na Euroazijskom prvenstvu u dizanju utega, 20-godišnjak je pokušao podići 250 kilograma.

Prvi put neuspješno, drugi put neuspješno, treći put – svima oko njega je pozlilo kad je podigao teret pa se koji trenutak kasnije pod težinom utega srušio dolje, a noga mu je pukla na tri mjesta...

Navodno se kasnije pojavila informacija da je Radoškevič došao na natjecanje s blagom ozljedom gležnja i čini se da ga je upravo to naposljetku stajalo strašne ozljede. Jer je zglob te noge popustio pod ogromnim teretom i došlo je do dvostrukog prijeloma potkoljenice i prijeloma tog načetog zgloba.

Predviđa se kako će Rusu trebati oko šest mjeseci da se vrati treninzima, ali on je, prilično razočaran onim što se dogodilo, odlučio reći zbogom dizanju utega.

"Prošao sam rigorozne pripreme i teško da se mogu vratiti ovom sportu nakon takve ozljede. Postigao sam puno, ali morat ću prekinuti svoje nade i svoj san jer za rehabilitaciju je potrebno oko pola godine", poručio je nesretni Radoškević.

tragedija

horor

dizanje utega

lom noge

užas

Jaroslav Radoškevič

newsletter

Prijavite se na Newsletter