FOTO: Potez stoljeća iz Slavonije!

Gubili su 2-0 na poluvremenu, a onda je trener uveo sam sebe i hat-trickom preokrenuo rezultat


Slaven Knežević
29.08.2018.13:00
Gubili su 2-0 na poluvremenu, a onda je trener uveo sam sebe i hat-trickom preokrenuo rezultat
Facebook NK Slavonija

sažeto

Trener Slavonije Goran Uzelac ušao je u igru na poluvremenu i svojoj ekipi donio pobjedu protiv Tomislava koji je vodio s 2-0


Slaven Knežević
29.08.2018.13:00

Da Prva županijska nogometna liga može biti itekako zanimljiva pokazuje priča iz Osječko-baranjske županije. Utakmicu su igrali NK Tomislav i NK Slavonija iz Putinovaca, a trener gostujuće ekipe Goran Uzelac napravio je nešto o čemu će se još danima pričati i svojoj ekipi donio pobjedu.

Domaći sastav na poluvremenu je vodio s 2-0 i Uzelcu je bilo jasno da nešto mora promijeniti. U drugi dio ušao je s izmijenjenim sastavom i uveo ključnog igrača - samog sebe. Nakon što je sam odlučio obući dres i ušao u igru Uzelac je zabio hat-trick i tako preokrenuo utakmicu u svoju korist. Na kraju je Slavonija slavila s 3-2.

"U prvom poluvremenu su bili odlični i poveli 2-0. U drugom dijelu je krenula jaka kiša i to kao da nas je umrtvilo i dalo gostima krila da zabiju tri komada. Čestitam im na zasluženoj pobjedi", rekao je trener Tomislava Davor Rudec za sportalo.hr.

Nakon utakmice se oglasio i junak Slavonije, trener i najbolji igrač Goran Uzelac.

"Da nam je netko ponudio bod, uzeli bi ga bez razmišljanja. A što da Vam kažem nakon pobjede protiv Tomislava? Kada smo prošli kvalifikacije najavio sam da ćemo biti konkurentni u ovoj ligi i to smo i pokazali. Pokazali smo karakter. Dogovorili smo se u svlačionici da se ne predajemo i da ćemo pokušati preokrenuti i uspjeli smo. Čestitam svojim dečkima na odličnoj igri, borbi i pobjedi koja nam jako puno znači za nastavak sezone", rekao je nakon utakmice Uzelac kao da svaki dan treneri zabijaju hat-trick i kao da je sve zasluga njegovih igrača.

Sportalo / zapisnik

nogomet

Slavonija

Goran Uzelac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter