VIDEO: Preokret stoljeća

Gubili 4-0 do 84. minute pa počeli zabijati kao na traci: 'Smeće sam i trebali smo i izgubiti, sram me'


100posto
20.05.2019.17:00
Gubili 4-0 do 84. minute pa počeli zabijati kao na traci: 'Smeće sam i trebali smo i izgubiti, sram me'
Scrreenshot

sažeto

Jedan je igrač FIFA-e ima sve u svojim rukama, pa u samo osam minuta prosuo prednost od 4-0 


100posto
20.05.2019.17:00

Ovogodišnja Liga prvaka donijela je neke od najvećih preokreta u povijesti nogometa i još jednom podsjetila zašto je to najpopularniji sport na svijetu. Kada neka ekipa gubi s tri ili četiri razlike nakon prve utakmice, a onda uspije u uzvratu sve preokrenuti u svoju korist, onda je jasno da je to pravi spektakl.

Što tek reći na situaciju u kojoj gubite 4-0 i u zadnjih deset minuta uspijete napraviti čudo i izboriti remi. Dogodilo se to jednom igraču na popularnoj nogometnoj simulaciji FIFA-i 19. Na ekranu je semafor pokazivao da je 80. minuta i da jedan od igrača vodi 4-0 i izgledalo je kao da je sve gotovo.

Tih 10 minuta u igri su zapravo tek dvije minute u stvarnom vremenu i teško je očekivati da će netko tako nešto okrenuti. Ipak, suparnik se nije predavao i uspio je od 84. virtualne minute, do 92. zabiti četiri gola i tako svojem prijatelju oduzeti sigurnu pobjedu i vjerojatno srušiti svaku volju za igranje FIFA-e.

"Nemojte me krivo shvatiti, smeće sam i 100 posto sam trebao izgubiti ovu utakmicu. Nisam ponosan na ovo, ali bilo je preludo da ne bih podijelio s vama", napisao je 'gubitnik' na Redditu gdje je i objavio video.

Don’t get me wrong I’m trash and 100% should have lost this game. I’m not proud but this was too crazy not to share from r/FIFA

esport

nogometna simulacija

FIFA 19

esport igrači

newsletter

Prijavite se na Newsletter