VIDEO: BRUTALNA TUČNJAVA

Grobari se 'pobili' međusobno, a usput uništili i kladionicu: Huligani leže na cesti i mole za pomoć, razbijene glave na sve strane!


100posto
09.04.2019.10:45
Grobari se 'pobili' međusobno, a usput uništili i kladionicu: Huligani leže na cesti i mole za pomoć, razbijene glave na sve strane!
Profimedia/Ilustracija

sažeto

Nakon susreta Vojvodina - Partizan došlo je do velikih nereda unutar frakcija gostujućih navijača...


100posto
09.04.2019.10:45

Kad se sukobe navijači Crvene zvezde i Partizana, to nažalost više i nije "vijest", no kad se dogodi masovna tučnjava untar redova jedne od navijačkih skupina, tad je to ipak jedna posebnost koja itekako puni medijski prostor u regiji...

"Poslali smo naše dvije ekipe ispred kladionice u Svetosavskoj ulici. Najmanje četiri osobe prevezli smo u Klinički centar", izvijestila je tamošnja Hitna pomoć.

¸

Navijači Partizana, više frakcija, sukobili su se međusobno ispred jedne kladionice u Svetosavskoj ulici u Novom Sadu, a koja je također najblaže rečeno stradala - demolirana je.

Vojvodina je inače slavila 3-2 protiv Partizana što je bio okidač za nerede, a gostujući navijači još su na stadionu radili nerede, pa je derbi u nekoliko navrata bio prekidan.

"Strašno je ovo što se dogodilo. Strašno je gledati sve te razbijene glave. Pa to su djeca", komentirali su svjedoci za srpske portale.

Profimedia/Ilustracija

"Neka mi bog oprosti, ali ovo je da se uzme automatska puška i da se svi pobiju", piše jedan od šokiranih čitatelja nakon što je pogledao video.

Jedan je otišao i korak dalje...

"Grobari više ne postoje!".

Neki prozivaju i državu...

"Pa gdje je država sada? Pronaći ih treba sve i svima dati po 10 godina robije. Maknuti taj ološ s ceste!", kaže Dragan i dalje piše:

Screenshot

"Pa nek poslije cvile"!"

Naravno ima i onih koji odmah i nude rješenje:

"Poslati ih sve na Kosovo, pa nek tamo budu junačine".

U svakom slučaju, komentara ne nedostaje niti u pisanom obliku, navijački huliganizam opet je iskočio u prvi plan, nažalost...

Getty Images

navijači

Partizan

huliganizam

newsletter

Prijavite se na Newsletter