Hrvat seli na 'Otok'

Engleski velikan dolazi po jednog od najboljih srebrnih Vatrenih: Premier liga postaje bogatija za hrvatskog reprezentativca


Slaven Knežević
16.06.2019.11:00
Engleski velikan dolazi po jednog od najboljih srebrnih Vatrenih: Premier liga postaje bogatija za hrvatskog reprezentativca
Getty Images

sažeto

Arsenal dolazi po Ivana Perišića kojeg su pokušali dovesti i prošle zime


Slaven Knežević
16.06.2019.11:00

Budućnost Ivana Perišića je sve neizvjesnija. Brojni engleski velikani kruže oko njega i samo je pitanje dana kada će napustiti Inter koji ga je voljan prodati za pravi iznos. CIjela priča zakotrljala se ozbiljnije još na zimu kada su u utrci navodno prednjačili Arsenal i Manchester United, ali zapelo je na visini odštete.

Getty Images

Inter ga je tada cijenio na oko 50 milijuna eura, a sada neće pristati na manje od 35 milijuna. Jedna se stvar ipak promijenila. U klub je stigao Antonio Conte koji Perišića itekako cijeni. Nije hrvatski reprezentativac među nedodirljivima, ali Conte ne bi imao ništa protiv toga da ga u klubu zadrže još neko vrijeme.

Conte ga može koristiti na poziciji krilnog napadača, ali i u zadnjoj liniji jer smatra da bi se Vatreni sjajno snašao i na poziciji beka zbog svojih odličnih fizičkih predispozicija. Dakle, Inter neće žuriti s prodajom i dati ga ispod cijene, ali to ne znači da su Englezi odustali.

Getty Images

Arsenal, koji je u siječnju bio na korak do dovođenja Perišića, ponovno kreće po Hrvata. Sada su u Milano stigli s konkretnom ponudom za razliku od posudbe koju su nudili na zimu. Ovoga puta žele Perišića trajno preseliti u London, a prema pisanju talijanskih medija, ni naš reprezentativac ne bi imao ništa protiv pa ostaje samo dogovor između klubova.

nogomet

transfer

Ivan Perišić

Arsenal

Inter Milan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter