Senzacija s Otoka

Dva europska velikana ponudila 150 milijuna eura za zvijezdu Liverpoola, a on ih bez razmišljanja odbio


Slaven Knežević
16.06.2019.19:00
Dva europska velikana ponudila 150 milijuna eura za zvijezdu Liverpoola, a on ih bez razmišljanja odbio
Getty Images

sažeto

Mohamed Salah odbio je punude Juventusa i Real Madrida koji su bili spremni platiti 150 milijuna eura na ime odštete


Slaven Knežević
16.06.2019.19:00

Mohamed Salah je jedan od najboljih napadača na svijetu. Otkako je 2017. godine prešao iz Rome u Liverpool postao je prava mašina za golove. U dresu aktualnih europskih prvaka odigrao je 104 utakmice i zabio 71 gol, te upisao 29 asistencija.

U dvije sezone osvojio je Zlatnu kopačku Premier lige, a sjajne partije u dresu engleskog velikana okrunio je osvajanjem Lige prvaka. Naravno, sve to dovelo je do velikog interesa za egipatskog napadača, a dva velikana već su krenula u akciju.

Getty Images

Prema pisanju engleskog Mirrora, Real Madrid i Juventus su ponudili po 150 milijuna eura za Salaha, ali ih je napadač glatko odbio. Navodno ne želi otići s Anfielda ovoga ljeta, već je zainteresiranima poručio da mogu pričati iduće godine u isto doba.

Englezi pišu kako se Salahu sviđa ideja da postane dijelom velikog Real Madrida, ali nije mu mrski ni povratak u Italiju gdje je već igrao u Fiorentini i Romi. Ipak, sve to je moguće od idućeg ljeta jer Salah ne želi napustiti Liverpool odmah nakon osvajanja Lige prvaka.

Getty

U klubu želi provesti barem još jednu sezonu, a Mirror piše kako je Jurgen Klopp svjestan ponuda koje stižu na Salahovu adresu i zatražio je od Liverpoola da ga na sve načine pokušaju zadržati. Za sada će, izgleda, i uspjeti.

nogomet

Real Madrid

transfer

Juventus

Liverpool

Mohamed Salah

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter