VIDEO: LUKA I MANDŽO U NOVOM RUHU

Dresovi koji nisu za svakoga: Nogometni velikani predstavili četvrte garniture na dosad neviđen način


Toni Horvat
19.12.2017.12:45
Dresovi koji nisu za svakoga: Nogometni velikani predstavili četvrte garniture na dosad neviđen način
Clive Rose/Getty Images

sažeto

Real, Juventus, Man Utd i Bayern predstavili su nove dresove, ali samo za potrebe igre FIFA 18


Toni Horvat
19.12.2017.12:45

Sportski klubovi sve češće pribjegavaju društvenim mrežama i novim tehnologijama za promociju, predstavljanje novih igrača ili dresova, a nekoliko nogometnih velikana otišlo je još korak dalje dosad neviđenim potezom.

U videoigri FIFA 18 od ponedjeljka je moguće vidjeti četvrtu garnituru dresova Real Madrida, Juventusa, Manchester Uniteda i Bayerna. Te su garniture napravljene samo za navijače tih klubova, koji su prije 15. prosinca u modu igre Ultimate Team igrali s njima.

Dakle, ako igrate s Realom, od jučer možete vidjeti Luku Modrića, Matea Kovačića ili Cristiana Ronalda u najnovijoj garnituri, kao i Marija Mandžukića ili Marka Pjacu ako igrate s Juveom.

Nažalost, nije ih moguće odabrati retrospektivno, u ovakvim će dresovima igrati samo pravi fanovi koji su dovoljno rano odabrali neki od ova četiri kluba za igru.

Zasad se ove garniture dresova ne proizvode za prodaju, moguće ih je vidjeti samo u videoigri, ali ako se pokažu popularnima, možda ih klubovi u pravom životu iskoriste u idućoj sezoni.

Luka Modrić

Mario Mandžukić

dresovi

FIFA 18

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter