Planetarno popularna zvijezda šokira

Dotaknuo dno i srami se sebe: 'Već 60 dana samo pijem, drogiram se i ševim... A što kažete, smijem li spavati s 'kćeri'?


100posto
08.06.2019.21:00
Dotaknuo dno i srami se sebe: 'Već 60 dana samo pijem, drogiram se i ševim... A što kažete, smijem li spavati s 'kćeri'?
Getty

sažeto

Marty Jannetty je bio svjetski poznat kečer u 1980-ima i 90-ima, ali posljednjih godina upao je u velike probleme


100posto
08.06.2019.21:00

Nekadašnja legenda WWE-a, odnosno profesionalnog hrvanja, Marty Jannetty ponovo šokira javnost.

Nakon što je prije dvije godine sablaznio sve postavivši pitanje na facebooku smije li spavati sa ženom za koju je upravo saznao da mu nije kći (nakon odrađene DNA analize), ovaj bivši kečer opet 'briljira'.

"Previše partijam u zadnje vrijeme. Nisam siguran, ali mislim da to traje bez prestanka od 7. travnja", napisao je u svom zadnjem obraćanju javnosti koje zvuči poput očajničkog poziva upomoć.

privatna arhiva

"Ne znam... Moram stati. Ali ne mogu. Moja osobnost mi ne dopušta da se dosađujem... Kvragu! Ne radim ništa već 60 dana osim što pijem, drogiram se i ševim", istaknuo je Jannetty.

Odavno je ovaj kontroverzni sportaš priznao kako je ovisan o seksu, ali digao je to na još jednu višu razinu.

"Ovo je moja savjetnica oko ovisnosti o seksu. Ali i nju sam uspio poševiti", priznao je bivši kečer objavivši fotografiju zanosne plavuše u bikiniju.

Facebook

Dvaput je već bio na odvikavanju, oba puta neuspješno. I sad je došao do 'pametnog' zaključka kako mu odvikavanje nije ni potrebno.

"Uz pomoć alkohola ću pronaći pravi životni put", naglasio je 59-godišnji Jannetty.

WWE

"Biti 350 dana u godini na putu, poševiti više od 100 predivnih žena... I to sve napustiti kako bih živio negdje bogu iza leđa... Nema šanse. Alkohol, malo trave, možda i malo 'pudranja' nosa, pa ševa sa susjedama. Iako me sram kad se pogledam u zrcalo", kaže američki hrvač.

seks

droga

skandal

ovisnost

hrvanje

kečeri

Marty Jannetty

newsletter

Prijavite se na Newsletter