Skandal u utakmici sezone

Prvo ih je našamarao europski prvak u finalu, a onda su doživjeli šok kad su ušli u svlačionicu: 'Pomozite nam!'


100posto
12.06.2019.14:00
Prvo ih je našamarao europski prvak u finalu, a onda su doživjeli šok kad su ušli u svlačionicu: 'Pomozite nam!'
Getty

sažeto

Košarkaši Himkija ostali su bez svojih satova i novca nakon što ih je drski lopov opljačkao usred utakmice s moskovskim CSKA-om


100posto
12.06.2019.14:00

Himki nije uspio ozbiljnije priprijetiti aktualnom europskom prvaku u finalu doigravanja VTB lige. Moskovski CSKA pomeo je pod s oslabljenim rivalom koji je usred serije ostao bez najboljeg igrača, Alekseja Šveda i dobio seriju s čistih 3-0.

Ali, kao da nije bilo dovoljno to što su 'našamarani' na parketu, pravi šok ih je čekao jučer kad su se nakon poraza u trećoj utakmici (62:80) na domaćem parketu, vratili u svlačionicu. Sav nakit, novac i satove što su imali sa sobom, odnio je drski lopov!

I to, kako su pokazale snimke nadzornih kamera, s akreditacijom oko vrata!

Instagram

Jedan od onih koji je zavapio nad tim skandaloznim događajem, bio je i srbijanski košarkaš Stefan Marković. Oglasio se na Instagramu i zamolio za pomoć objavivši i fotografiju lopova s nadzornih kamera.

"Obraćam se svim ruskim prijateljima. Ovaj čovjek nas je opljačkao. Uzeo nam sav novac i satove. Pomoći će svaka informacija! Hvala!", napisao je Marković na svom Instagram profilu.

Instagram

Nevjerojatno je da se netko nepozvan uspio ušuljati u svlačionicu Himkija usred utakmice, s akreditacijom koja je vjerojatno kućne izrade, i hladno poharati džepove i torbe sportaša. No, uhvatile su ga sigurnosne kamere i mogao bi uskoro biti identificiran te priveden pravdi...

Rusija

košarka

pljačka

lopov

CSKA Moskva

Himki

Stefan Marković

newsletter

Prijavite se na Newsletter