Foto: Ponajbolji napadač na svijetu pokazao klasu

Dječak htio upoznati Salaha pa se svom snagom zabio u rasvjetni stup: Reakcija napadača oduševila je cijeli svijet


100posto
11.08.2019.17:00
Dječak htio upoznati Salaha pa se svom snagom zabio u rasvjetni stup: Reakcija napadača oduševila je cijeli svijet
Getty Images

sažeto

Mohamed Salah zaustavio je svoj automobil i otrčao pomoći ozlijeđenom dječaku, te s njim pričekao dolazak liječnika


100posto
11.08.2019.17:00

Da nogomet nije samo biznis i da je nogometašima stalo i do ljudskih kvaliteta, pokazao je još jednom najbolji egipatski igrač svih vremena i ponajbolji napadač današnjice Mohamed Salah. Igrači Liverpoola bili su na treningu, a nakon odrađenog posla ispred trening centra nogometaše su čekali brojni fanovi.

Jedan je 11-godišnji dječak sa svojim godinu dana mlađim bratom čekao kako bi mahnuo svojim idolima i slikao se s njima. Kada su dječaci vidjeli Salahov automobil počeli su trčati za njim, ali veliko uzbuđenje zbog susreta s idolom završilo je nesvakidašnjom nesrećom.

Dječak je, naime, od silne želje da upozna Egipćanina zaboravio gledati ispred sebe pa se svom snagom zabio u rasvjetni stup i razbio nos. Krv ipak nije pustio uzalud jer je Salah kada je vidio krvavog dječaka zaustavio svoj automobil i vratio se do dječaka da vidi kako je. S njim i njegovim bratom je ostao dok dječaku nije ukazana pomoć, a s njima se i fotografirao.

"Vidio je da je dječak ozlijeđen i pokazao pristojnost jer se vratio kako bi provjerio kako se osjeća. Mo je pitao jesu li momci dobro i zagrlio ih, te se s njima fotografirao što je točno ono što im je trebalo u tom trenutku. Pokazao je klasu, a dječak je i zaboravio na ozljedu", objavio je očuh ozlijeđenog dječaka uz fotografiju na društvenim mrežama.

nogomet

Liverpool

navijači

Mohamed Salah

newsletter

Prijavite se na Newsletter