Veliki transfer blizu realizacije

Dinamovi predstavnici viđeni u Italiji: Španjolski wunderkind Olmo seli u Serie A, a pridružuje mu se i hrvatski reprezentativac


Slaven Knežević
12.08.2019.18:00
Dinamovi predstavnici viđeni u Italiji: Španjolski wunderkind Olmo seli u Serie A, a pridružuje mu se i hrvatski reprezentativac
Getty Images

sažeto

Milan je navodno blizu dovođenja Danija Olma, a ponuđen im je i Ante Rebić


Slaven Knežević
12.08.2019.18:00

Dani Olmo još uvijek je u Dinamu, ali teško je za očekivati da će u Zagrebu ostati i nakon završetka ljetnog prijelaznog roka. Mladi Španjolac je svakako najvrjedniji eksponat modrih koji su već odbili ponude Evertona, Manchester Uniteda i Bayerna u visini od 25 i 28 milijuna eura za njega.

Dinamo ga želi i zadržati barem još jednu sezonu i ponuđena mu je plaća od nevjerojatnih dva milijuna eura, no čini se da navijači modrih ipak neće uživati u njegovim igrama i u sezoni koja je na početku. Talijanski mediji pišu kako je Olmo jako blizu odlaska iz Dinama, a kao glavni favorit ponovno se spominje Milan.

Getty Images

Corriere dello Sport piše kako se Milan ponovno okrenuo dovođenju Olma i vjeruju kako bi mogli platiti 30-ak milijuna eura da ga dovedu. Zvonimir Boban je prije koji dan bio u Zagrebu, a predstavnik Dinama i Olma je danas viđen u Milanu što je intenziviralo priče o Olmovom transferu.

Olmo bi tako mogao karijeru nastaviti u posrnulom talijanskom divu, a tamo bi mu se mogao pridružiti i jedan hrvatski reprezentativac. Isti izvor koji je Olma preselio u Milan tvrdi kako je Bobanu i društvu ponuđen Ante Rebić koji bi ih mogao koštati oko 40 milijuna eura na što su itekako spremni.

Getty Images

Problem im predstavlja samo financijski fair play pa će morati prodati nekoliko igrača kako bi pokrili novac koji planiraju dati za Olma i Rebića. Nije poznato koliku bi plaću trebao imati španjolski wunderkind, dok bi Rebić navodno tražio tri milijuna eura.

nogomet

Dinamo

transferi

Milan

Ante Rebić

Eintracht Frankfurt

Dani Olmo

Zvonimir Boban

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter