Zdravka boli na Bolu

Dinamov savjetnik napadnut na Braču, počinitelja odvela policija


Slaven Knežević
07.06.2017.22:30
Dinamov savjetnik napadnut na Braču, počinitelja odvela policija
Arhiva HANZA MEDIA

sažeto

Zdravko Mamić napadnut je na Bolu na Braču. Dinamov savjetnik dobio je šakom u glavu na svojoj jahti po dolasku u bračku luku 


Slaven Knežević
07.06.2017.22:30

Zdravko Mamić odlučio se maknuti od sudskog procesa u Osijeku, ali i od Zagreba i neuspjeha njegovog Dinama i glavu razbistriti u Bolu na Braču. Dinamov savjetnik ipak neće uživati u odmoru, jer je odmah po dolasku u Bol fizički napadnut, piše Slobodna Dalmacija.

Do incidenta je došlo na Pazariću, u neposrednoj blizini središta Bola, gdje je Mamić parkirao svoju jahtu kako bi mogao uživati u popularno WTA turniru na našem otoku. Napadač ga je odmah napao i pogodio šakom u glavu, nakon čega je Mamić od udarca završio u moru. Napadača su brzo svladali Mamićevi prijatelji i zadržali ga do odlaska policije.

"Ne mogu vam potvrditi identitet osoba, no činjenica je da je Policijska uprava dobila večeras u 21.05 sati dojavu o remećenju javnog reda i mira na rivi u Bolu. Na mjesto događaja su nakon dojave upućeni policijski službenici i postupanje je u tijeku. Više o cijelom događaju kao i identitetu osoba umiješanih u ovaj incident znat ćemo kada se završi potpuna obrada", potvrdila je Slobodnoj Dalmaciji Sanja Nazlić iz PU Splitsko-dalmatinske.

nogomet

Dinamo

Zdravko Mamić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter