VIDEO: LUDNICA U BEOGRADU

Delije nakon senzacionalne pobjede nad Liverpoolom držale engleske navijače kao 'taoce' na Marakani: 'Samo odite kući...'


Toni Horvat
07.11.2018.11:00
Delije nakon senzacionalne pobjede nad Liverpoolom držale engleske navijače kao 'taoce' na Marakani: 'Samo odite kući...'
Reuters

sažeto

Crvena zvezda šokirala je Liverpool 2-0, a gostujući navijači sat i pol nakon završetka utakmice nisu mogli sa stadiona


Toni Horvat
07.11.2018.11:00

Pobjeda Crvene zvezde nad Liverpoolom nije bila samo najsenzacionalniji rezultat od sinoćnjih utakmica Lige prvaka, nego najveće iznenađenje uopće u tom natjecanju ove sezone. Junak "crveno-belih" bio je Milan Pavkov, koji je u prvih pola sata postigao oba gola u pobjedi 2-0.

Navijači Liverpoola, dakako, ostali su razočarani, a poslije utakmice upali su u dodatne probleme.

Običaj je da gostujući navijači iz sigurnosnih razloga ostaju na stadionu dok god se ostale tribine ne isprazne, kako ne bi dolazilo do sukoba. No razdragane Delije nisu se dale s Marakane. Još dugo nakon završetka utakmice ostali su na tribinama i pjevali "Pavkov's on Fire" na melodiju starog dance hita "Freed From Desire", koji su u nogometu popularizirali sjevernoirski navijači pjevajući o svojem napadaču Willu Griggu.

Osim što su pošteno istrolali gostujuće navijače, svojim zadržavanjem nisu ni njima dopustili da odu sa stadiona. Nakon pola sata jedan je fan "redsa" objavio snimku na Instagramu i napisao:

"Samo odite kući da i mi možemo otići."

Međutim, očito nitko od Delija nije u to vrijeme odlučio baciti oko na tu društvenu mrežu i naletjeti baš na ovu objavu. Ili možda jest, pa su se domaći dodatno zainatili, ali prema nekim izvješćima iz Beograda Marakana se nije ispraznila dobrih sat i pol nakon utakmice.

Liga prvaka

Liverpool

navijači

Crvena zvezda

Delije

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter