Razbojnici mu 'počistili' stan

Dejan Lovren u šoku nakon što je opljačkan: 'Teško mi je, bojim se da će mi oteti djecu'


Slaven Knežević
17.06.2017.13:00
Dejan Lovren u šoku nakon što je opljačkan: 'Teško mi je, bojim se da će mi oteti djecu'
Cropix

sažeto

Dejanu Lovrenu nepoznati su počinitelji provalili u stan i odnijeli razne vrijednosti. Za vrijeme pljačke Lovrenovi roditelji su spavali na drugoj etaži u stanu


Slaven Knežević
17.06.2017.13:00

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Dejanu Lovrenu jučer je nepoznati razbojnik provalio u stan u zagrebačkom Maksimiru i opljačkao ga. Lovrenu je ukraden nakit i novac. Iako još uvijek nema službenih informacija, prema onim neslužbenim materijalna šteta je jako velika.

Provala se dogodila u noći s četvrtka na petak, a u stanu su u to doba bili Lovrenovi roditelji koji su spavali na gornjoj etaži dok su lopovi počistili donji dio stana.

"Istina je, opljačkali su me. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi oteti djecu. Potrošio sam jako puno novaca da uklonim sve slike djece s interneta. Sinu mi je danas rođendan, a ovo sve se događa", rekao je šokirani Lovren za Index.

Ovo nije prvi put da je Lovren žrtva pljačkaša. 2010. godine mu je oko Božića provaljeno u stan u Lyonu dok je bio na utakmici protiv Auxerrea, a uz druge vrijednosti ukraden mu je i Audi A5.

Lovren se nalazi u Zagrebu na odmoru, a prije dva dana trebao je svjedočiti u Osijeku na postupku protiv Zdravka Mamića i ostalih. Nije isključeno da je provala povezana i s njegovim svjedočenjem koje je na rasporedu početkom rujna jer je ovotjedna rasprava odgođena.

nogomet

Dejan Lovren

provala

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter