Video: 'Hajdučki blues'

Dalmatinci nakon 'krađe u derbiju' uglazbili svoju bol: 'Pokradeni, pokradeni...'


Slaven Knežević
24.05.2018.18:00
Dalmatinci nakon 'krađe u derbiju' uglazbili svoju bol: 'Pokradeni, pokradeni...'
Cropix

sažeto

Radio Dalmacija na svojem je Facebooku objavio urnebesnu pjesmu u kojoj je opjevana bol hajdukovaca zbog suđenja u derbiju


Slaven Knežević
24.05.2018.18:00

Dinamo je jučer u Vinkovcima pogotkom Gavranovića pobijedio Hajduk i tako naslovu prvaka Hrvatske pridodao i naslov prvaka u Hrvatskom nogometnom kupu. Ni ovaj derbi nije prošao bez repova. Ovoga puta navijači, igrači i uprava Hajduka bijesni su na varaždinskog suca Marija Zebeca jer smatraju da je teško oštetio Hajduk u barem dvije situacije.

Svoje viđenje derbija i reakcije na suđenje ponudili su stručni stožeri i igrači oba kluba, a u medijima se pojavio i niz stručnih komentatora koji daju svoje analize. Svoj sud dao je i Mateo Beusan, popularno "oko sokolovo", koji je još na poluvremenu derbija rekao kako je Dinamo trebao ostati s igračem manje, a Hajduk dobiti jedanaesterac. U moru analiza i komentara, izdvojila se jedna pjesma.

Radio Dalmacija na svojem je Facebook profilu objavio duhovitu skladbu koju potpisuje dvojac Marin Maljković i Siniša Garbin. Dečki su jasnog stava da je njihov Hajduk pokraden u Vinkovcima, a svoju bol zbog toga opjevali su u Hajdučkom bluesu.

nogomet

Dinamo

Hajduk

derbi

Hrvatski nogometni kup

Mario Zebec

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter