NEVJEROJATNA PLJAČKA

Ćorić poludio zbog sudačke odluke pa ubio boga u reketu ▶️


Toni Horvat
17.03.2017.08:55
Ćorić poludio zbog sudačke odluke pa ubio boga u reketu ▶️
Reuters

sažeto

Hrvatski se tenisač oprostio od challengera u Irvingu već u 2. kolu, ali velik dio zasluga za poraz ide sucu, koji je u ključnom trenutku napravio nemoguć previd


Toni Horvat
17.03.2017.08:55

Puki pogled na rezultat može izazvati samo komentar u stilu: 'Ah, još jedan poraz Borne Ćorića', ali naš mladi tenisač ovaj put može okriviti i suca.

U meču 2. kola na challengeru u američkom Irvingu, na koji se prijavio kako bi u slabijoj konkurenciji pokušao nanizati nekoliko pobjeda i vratiti samopouzdanje, zaustavio ga je "kralj challengera" Dustin Brown. Nijemac jamajčanskog podrijetla, prepoznatljiv po dreadlocksima, pobijedio je 4-6, 6-4, 6-4.

Ali ključan poen u meču Brownu su poklonili suci. Servirajući za meč, Brown se suočio s break-loptom, servirao i poslao lopticu dobrih 20 cm u aut. Ali ni glavni ni linijski sudac nisu se oglasili nego su mu pripisali poen.

Brown je spasio meč-loptu, minutu kasnije dobio meč, a Borna je potpuno izgubio živce i svom snagom počeo reketom udarati o pod. Nije mu bilo lako, ali da je reket ljudsko biće, Ćorić bi završio u zatvoru do kraja života zbog teškog ubojstva.

Borna Ćorić

sudac

Dustin Brown

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter