TREĆA SREĆA?

Čilić još nikad nije prošao skupinu na završnom turniru sezone, a sad mu na putu stoji Federer


Toni Horvat
08.11.2017.12:30
Čilić još nikad nije prošao skupinu na završnom turniru sezone, a sad mu na putu stoji Federer
Getty Images

sažeto

Marin Čilić će u skupini 'Boris Becker' igrati protiv Federera, Zvereva i Socka


Toni Horvat
08.11.2017.12:30

Svečana ceremonija ždrijeba kasnila je sat vremena jer je Boris Becker zapeo u prometu, ali najboljih osam tenisača svijeta ipak je naposljetku saznalo tko će im biti protivnici u skupinama na ATP World Tour Finalsu u Londonu.

Marin Čilić igrat će u skupini "Boris Becker" s Rogerom Federerom, Alexanderom Zverevim i Jackom Sockom. U skupini "Pete Sampras" smješteni su Rafael Nadal, Dominic Thiem, Grigor Dimitrov i David Goffin.

Na turniru parova Ivan Dodig je sa Španjolcem Marcelom Granollersom završio u skupini "Woodbridge/Woodforde", a protivnici će im biti Poljak Kubot i Brazilac Melo, Britanac Jamie Murray i Brazilac Soares te američki blizanci Bob i Mike Bryan.

Čiliću će ovo biti treći nastup na završnom turniru sezone, a dosad je dobio samo jedan od šest mečeva i nije uspijevao proći skupinu.

Dodig će na ATP World Tour Finalsu zaigrati petu godinu zaredom, ali prvi put s Granollersom, nakon što je prekinuo suradnju s Marcelom Melom. U ta četiri navrata samo lani nisu prošli skupini, a 2014. su dogurali do finala gdje su ih zaustavila braća Bryan.

Turnir se igra od 12. do 19. studenog.

Marin Čilić

Roger Federer

Ivan Dodig

ATP Finals London

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter