VIDEO: KAOTIČNE SCENE IZ GRČKE

Čelnik PAOK-a s pištoljem i tjelohraniteljima uletio na teren i prijetio sucu, ovaj prekinuo utakmicu i pobjegao!


Toni Horvat
12.03.2018.10:45
Čelnik PAOK-a s pištoljem i tjelohraniteljima uletio na teren i prijetio sucu, ovaj prekinuo utakmicu i pobjegao!
screenshot

sažeto

Ivan Savvidis navodno je imao zataknut pištolj oko pasa kad je upao na travnjak i vikao sucu: 'Gotov si!'


Toni Horvat
12.03.2018.10:45

Proteklog smo vikenda vidjeli kako navijači West Hama i Lillea upadaju na teren kako bi se sukobili sa svojim igračima, ali scene iz Grčke odnijele su pobjedu u kategoriji nogometnog skandala tjedna.

A za njih je odgovoran Ivan Savvidis, čelnik PAOK-a, koji je poludio nakon što je u sudačkoj nadoknadi derbija s AEK-om sudac Georgios Kominis zbog zaleđa poništio pobjednički gol Fernandu Vareli.

Savvidis je u pratnji tjelohranitelja uletio u teren i krenuo tjerati vlastitu pravdu, a suludost njegova poteza dodatno naglašava činjenica da se držao za pištolj zataknut oko pasa!

Nabrijani Savvidis navodno je napao AEK-ova dužnosnika Vassilisa Dimitriadisa te vikao Kominisu da je "gotov kao sudac", na što je ovaj, uplašen, prekinuo utakmicu i zbrisao u svlačionicu.

Različiti mediji donose različite verzije ovog događaja. Prema nekima je sudac, nakon konzultacija s pomoćnicima, ipak priznao gol prije Savvidisova uleta, prema nekima je sucu prijetio i sportski direktor Luboš Michal. Neki pak tvrde da pištolja uopće nije bilo, nego su snimke na kojima je on vidljiv iz neke druge priče, a neki prenose i izjave AEK-ovih dužnosnika koji svjedoče da su vidjeli pištolj.

No evo jedne od snimki kaosa, pa sami procijenite što se dogodilo, dok ne dobijemo neke konkretnije i pouzdanije informacije.

sudac

pištolj

AEK

PAOK

Ivan Savvidis

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter