PRESKAČE TURNIR U RIMU

Borna Ćorić se ispričao sucu pa odjurio kući na zasluženi odmor


Toni Horvat
13.05.2017.13:05
Borna Ćorić se ispričao sucu pa odjurio kući na zasluženi odmor
Reuters

sažeto

Gospodinu sucu Lahyaniju isprike zbog prigovora, bio sam uvjeren da je ona loptica bila vani. Putujem kući, vrijeme je za malo odmora i treninga, napisao je Borna na Facebooku


Toni Horvat
13.05.2017.13:05

Postao je prvi "lucky loser" u povijesti jakog turnira u Madridu koji se probio do četvrtfinala, na putu je isprašio i prvog tenisača svijeta Andyja Murraya, pa iako ga je sinoć glatko zaustavio Dominic Thiem, za Bornom Ćorićem odličan je tjedan. Nakon kojeg ide na zasluženi odmor.

"Madrid je gotov, Dominic je sinoć bio bolji 6-1, 6-4. Njemu sve najbolje, a gospodinu sucu Lahyaniju isprike zbog prigovora, bio sam uvjeren da je ona loptica bila vani. Putujem kući, vrijeme je za malo odmora i treninga", napisao je Borna na Facebooku.

Isprika sucu odnosi se na situaciju u drugom setu, kad je na svom servisu ima dvije lopte za 4-3, a naposljetku ga je Austrijanac "brejknuo". Ćorić je, u svojem temperamentnom stilu, "napao" suca zbog Thiemove loptice za koju bio uvjeren da je išla vani. Očito je pogledao snimku i uvjerio se da je sudac bio u pravu. A isprika puno govori o tome koliko Borna sazrijeva, pa možda u dogledno vrijeme možemo očekivati i pomirenje s izbornikom Davis Cup reprezentacije Željkom Krajanom.

Ćorić će tako preskočiti turnir u Rimu, još jedan iz serije Masters 1000, na kojem će igrati Marin Čilić i Ivo Karlović. U tjednu nakon Rima igraju se Ženeva i Lyon, a zatim slijedi drugi Grand Slam sezone Roland Garros.

Borna Ćorić

sudac

ATP

Madrid

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter