Publika 'podivljala'

Bog tenisa izveo spektakl na travi: Nemogući poen kakav se ne viđa toliko često u životu!


Dejan Šmehil
18.06.2019.17:00
Bog tenisa izveo spektakl na travi: Nemogući poen kakav se ne viđa toliko često u životu!
Getty

sažeto

Gael Monfils odigrao je u među protiv sunarodnjaka Herberta spektakularan potez i bacio gledatelje u trans


Dejan Šmehil
18.06.2019.17:00

Postoje igrači poput Nadala, Federera, Đokovića... Tenisači kojima je rezultat na prvom mjestu. A postoje i bogovi poput Gaela Monfilsa. Španeri koji igraju za raju i u kojima je ostao onaj dječački, neopterećen pristup sportu.

Francuz je gledateljima u njemačkom Halleu priredio spektakl koji neće vidjeti više nikad u životu. Prilično smo sigurni da neće jer poen kakav je Monfils odigrao teško je uopće opisati odgovarajućim pridjevima.

Reuters

U susretu 1. kola Hallea, pri rezultatu 6:7, 1:2 i vodstvu 15:0 na svoj servis protiv sunarodnjaka Herberta, Monfils je izašao na mrežu, a protivnik ga odlučio lobati. Potrčao je za lopticom i onda kad ju je stigao, zastao kao da će pustiti da padne.

A onda je uslijedio nevjerojatan udarac. Okrenut leđima mreži, opalio je lopticu bekendom bez gledanja i pogodio nebranjeni dio terena!

Dok je publika 'divljala' na spektakularan poen, Herbertu nije preostalo ništa drugo nego da zapljeska sunarodnjaku. A Monfils je na sebi svojstven način proslavio poen. I čak se ispričao Herbertu da ovaj ne bi pomislio da ga ponižava.

Uostalom, sve je ovo užasno teško prepričati, pogledajte video i divite se umijeću vrhunskog španera. Eh, da je više Monfilsa...

tenis

Gael Monfils

poen

spektakularan poen

ATP Halle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter