Mladi Vatreni ide u novi klub

Bjelica na njega ne računa već neko vrijeme: Dinamo šalje talentiranog veznjaka na posudbu izvan granica Hrvatske


100posto
24.08.2019.19:00
Bjelica na njega ne računa već neko vrijeme: Dinamo šalje talentiranog veznjaka na posudbu izvan granica Hrvatske
Damir Krajac / Cropix

sažeto

Bojan Knežević povučen je s posudbe u Lokomotivi da bi ga modri poslali u ljubljansku Olimpiju


100posto
24.08.2019.19:00

Bojan Knežević karijeru je započeo u rodnom Bjelovaru odakle je stigao u Dinamovu školu nogometa. Neosporan talent ga je doveo do mlađih selekcija hrvatske nogometne reprezentacije, a upisao je i nekoliko nastupa za prvu ekipu Dinama.

Ipak, u ovoj Bjeličinoj momčadi za njega i nema previše mjesta pa je od zime 2018. godine poslan na posudbu u Lokomotivu. Ipak, nakon što je Lokomotiva Dinamu prodala Luku Ivanušeca, sada bi mogla ostati i bez Kneževića u veznom redu.

Damir Krajac / Cropix

SportNews piše kako je Dinamo povukao 22-godišnjeg veznjaka s posudbe u Kajzerici, ali ne kako bi pojačao svoju momčad, već kako bi ga poslao na novu posudbu, ovoga puta van granica Hrvatske.

Knežević bi karijeru trebao nastaviti u ljubljanskoj Olimpiji za koju isti izvor piše kako polako postaje sestrinski klub Dinama u koji će modri slati sve više igrača kako bi dobili potrebnu minutažu i napravili iskorak.

Ronald Gorsic / Cropix

U međuvremenu su sve glasnije glasine koje govore o povratku Sammira u HNL. 32-godišnji bivši hrvatski reprezentativac brazilskog porijekla vraća se u Hrvatsku i pojačava Lokomotivu. Podsjetimo, Sammir je u dva navrata nosio dres Dinama za koji je ukupno odigrao 261 utakmicu i zabio 60 golova i upisao 59 asistencija, a sada bi mogao biti pravo pojačanje za momčad s Kajzerice.

nogomet

Dinamo

HNL

Lokomotiva

posudba

Olimpija

Bojan Knežević

newsletter

Prijavite se na Newsletter