VIDEO: Odbačene sve optužbe protiv Hrvata

Bivši reprezentativac vratio se u svoj klub, urnebesan doček za našu zvijezdu, a s njim se fotografirali i policajci!


Vjekoslav Paun
10.05.2019.14:00
Bivši reprezentativac vratio se u svoj klub, urnebesan doček za našu zvijezdu, a s njim se fotografirali i policajci!
Instagram

sažeto

Marko Šimić vratio se u Jakartu nakon tri mjeseca...


Vjekoslav Paun
10.05.2019.14:00

Čini se da je najgora životna epizoda iz Marka Šimića, jer se 31-godišnjak vratio u Jakartu, a nakon što je završila sapunica oko optužbi za seksualno uznemiravanje tijekom avionskog leta...

Šimića su početkom veljače priveli u Sydneyu jer ga je jedna putnica na letu iz Jakarte s momčadi Persije optužila za - seksualno uznemiravanje.

"Ne postoje dokazi, nema svjedoka i žena koja ga je optužila nije se pojavila u sudnici. Jasno je da je to pokušaj izvlačenja novca od naše zvijezde", rekao je Ferry Paulus, izvršni direktor Persije.

 
 
 
View this post on Instagram

See you tommorow Jakarta!

A post shared by MARKO SIMIC (@markosimic_77) on May 8, 2019 at 8:37pm PDT

Zadržan je u Australiji dva mjeseca, jer je sutkinja taj slučaj tretirala kao i svaki drugi (nije bilo požurnice), a kako se žena koja ga je optužila za uznemiravanje nije pojavila na sudu, Šimiću su vratili putovnicu jer nije dokazan - prijestup.

"Presretan sam što sam se vratio, imao sam probleme posljednjih mjeseci. Ovo je moj drugi dom i ne mogu dočekati da se ponovno vidim sa suigračima i zaigram za Persiju", rekao je Šimić i dodao:

"Stvarno mi je nedostajala Jakarta, osobito nogomet. Čak i prometne gužve u gradu, sve što mi nedostaje i u mom domu. Imam dobre odnose s ljudima ovdje i zahvalan sam što su mi dali priliku da se vratim."

Bivši hrvatski reprezentativac posljednju je utakmicu za Persiju odigrao 12. veljače protiv Newcastle Jetsa u veljači, a njegov povratak u Indoneziju popratile su stotine navijača. S njim su se fotografirali čak i policajci...

Instagram

nogomet

Marko Šimić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter