VIDEO: 'Nisu doneli cveće'

Bivši član uprave Hajduka objavio fotografiju s legendarnim srpskim komentatorom pa podsjetio na slavni trenutak s posljednje utakmice Zvezde i Hajduka


100posto
22.08.2019.17:00
Bivši član uprave Hajduka objavio fotografiju s legendarnim srpskim komentatorom pa podsjetio na slavni trenutak s posljednje utakmice Zvezde i Hajduka
Screenshot

sažeto

Legendarni srpski komentator Milojko Pantić ljetuje na Čiovu, a njegov domaćin se prisjetio njegove legendarne izjave s utakmice Zvezde i Hajduka


100posto
22.08.2019.17:00

Hrvatska je u zadnje vrijeme često na udaru kritika zbog ponašanja prema gostima koji na Jadran dođu na godišnji odmor. U Splitu su napadnuti vaterpolisti Crvene Zvezde, dok su sezonci iz Srbije napadnuti na Braču što je također povezano s odabirom nogometnog kluba za koji navijaju. Francuzi su došli u nepostojeću vilu, a bilo je još mrlja koje nas prikazuju kao loše domaćine koje je najbolje što prije zaboraviti.

Ipak, da nije sve tako crno i da Srbi ne moraju strahovati na Jadranu, pokazao je bivši član uprave Hajduka Ivica Livaja koji je ugostio legendarnog srpskog komentatora Milojka Pantića koji odmara na Čiovu. Livaja je na svojem Instagramu objavio fotografiju s Pantićem na kojoj je napisao: "Nisu doneli cveće, ali zato imamo tortu".

Screenshot Kurir

Livaja je tako podsjetio na Pantićev legendarni gaf tijekom prijenosa utakmice Crvene Zvezde i Hajduka neposredno nakon što je srpski sastav postao prvakom Europe. U jednom trenutku utakmice došlo je do naguravanja između igrača Hajduka i Crvene Zvezde, a Pantić je taj eksces zauvijek obilježio gafom dok je prigovarao "fudbalerima iz Splita".

"Čemu to dragi naši fudbaleri iz Splita? Umesto da igrate fudbal, došli ste u Beograd da provocirate prvaka Europe. Niste se čak ni setili cveće da donesete i čestitate fudbalerima", ispalio je Pantić u prijenosu na HRT-u 2, a onda shvatio da su Splićani ipak domaćinima donijeli cvijeće i čestitali na povijesnom uspjehu:

"Dobro, ovo ćete izbaciti, ovu rečenicu, magnetoskop, zapišite ovaj trenutak i izbacite, nisam video kada su dali cveće", ispravio se Pantić i ostao zauvijek zapamćen po ovom gafu. Sudeći po slikama s odmora, iz Hajduka mu ipak nisu zamjerili.

nogomet

Hajduk

Crvena zvezda

komentator

Milojko Pantić

Ivica Livaja

newsletter

Prijavite se na Newsletter