Foto: Hamilton ima novu 'serviserku'?

Bivša mehaničarka i dizajnerica donjeg rublja u crnom lateksu odvela slavnog vozača u svoj stan


100posto
09.07.2019.21:00
Bivša mehaničarka i dizajnerica donjeg rublja u crnom lateksu odvela slavnog vozača u svoj stan
Instagram

sažeto

Lewis Hamilton i Zahra Elise viđeni su kako zajedno odlaze u njen stan nakon rođendanske zabave glumca Kevina Harta


100posto
09.07.2019.21:00

Lewis Hamilton je 2015. godine prekinuo dugogodišnju vezu s američkom pjevačicom Nicole Scherzinger i od tada ga mediji povezuju s brojnim poznatim ženama. 'Bio' je, tako, već s Rihannom, Nicki Minaj, Ritom Orom, Sofijom Richie i brojnim drugim ženama, a sada su ga fotografi u Los Angelesu ulovili sa Zahrom Elise.

'Par' je ulovljen na benzinskoj pumpi dok se vraćao s rođendanske zabave glumca Kevina Harta. Elise je bila obučena u crni kombinezon od lateksa, a navodno su otišli u njen stan. Prekrasna 25-godišnjakinja je Instagram model, a na toj društvenoj mreži ju prati preko milijun ljudi.

Osim toga, okušala se i u dizajnu pa tako ima vlastitu liniju donjeg rublja, a počela se baviti i glumom. Prethodno je četiri godine radila u američkoj ratnoj mornarici kao mehaničarka pa je moguće da je Hamilton samo otišao do nje po pokoji savjet za svoju Formulu.

Zahru su ranije povezivali s Usainom Boltom, ali ona je sve demantirala i rekla kako su samo dobri prijatelji. Po pitanju Hamiltona, s kojim je viđena kako odlazi sa zabave u svoj stan, još se nije oglasila...

100posto hot

Formula 1

Lewis Hamilton

Zahra Elise

newsletter

Prijavite se na Newsletter