Hajduk priprema senzacionalan transfer

'Bijeli' pojačanje pronašli u Serie A: Mladi napadač talijanskog velikana je dva puta odbio Dinamo, a sada je na korak do Poljuda


Slaven Knežević
07.06.2019.14:00
'Bijeli' pojačanje pronašli u Serie A: Mladi napadač talijanskog velikana je dva puta odbio Dinamo, a sada je na korak do Poljuda
Ante Cizmic / CROPIX

sažeto

Stipe Perica je na korak do potpisivanja za Hajduk u koji bi prvo došao na posudbu


Slaven Knežević
07.06.2019.14:00

Hajduk je već počeo aktivno raditi na ljetnom prijelaznom roku, a na meti Splićana je Stipe Perica, 24-godišnji napadač Udinesea koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Frosinoneu i Kasimpasi, piše Dalmatinski portal. U 22 utakmice je zabio dva gola i upisao jednu asistenciju.

Perica je karijeru započeo u Zadru odakle je otišao u Chelsea, no slavni engleski klub ga je slao po posudbama. Do sada je nastupao za NAC Bredu, Udinese, Frosinone i Kasimpasu. Za U-21 hrvatsku nogometnu reprezentaciju je upisao 12 nastupa i zabio osam golova.

Getty Images

Pericu je već u dva navrata htio dovesti i Dinamo. Prvi puta, 2013. godine, mladi napadač i maksimirski klub su bili u pregovorima, no negdje je puklo.

"Nema šanse da odem u Dinamo. Razgovarali jesmo, ali nismo se dogovorili. Razloge znamo otac i ja i na tome će ostati", poručio je tada mladi Zadranin.

Transfer se opet aktualizirao u siječnju ove godine kada je Mario Budimir napustio Dinamo i otišao u iranski Persepolis. Dinamo je tražio pojačanje za napad, a Perica klub u kojem bi oživio karijeru, no ni tada nije postignut dogovor.

Getty Images

Sada bi to mogao pokušati napraviti u Hajduku. Perica se vraća s posudbe u Udinese, a trener talijanskog prvoligaša Igor Tudor nema velikih planova za sunarodnjaka i spreman ga je pustiti u Hajduk. Navodno ni sam Perica nema ništa protiv dolaska na Poljud na koji bi najprije došao na posudbu, a onda bi 'bijeli' imali pravo otkupa njegovog ugovora.

nogomet

Hajduk

transfer

HNL

Udinese

Stipe Perica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter