SUCI OPET NA UDARU

Policija tjerala Bayernove igrače iz sudačke svlačionice, internet uništio Real


Slaven Knežević
19.04.2017.11:15
Policija tjerala Bayernove igrače iz sudačke svlačionice, internet uništio Real
Reuters

sažeto

Bayern je ispao iz Lige prvaka, no sudeći prema reakcijama interneta, dobio je dosta novih fanova


Slaven Knežević
19.04.2017.11:15

Real Madrid porazio je Bayern u četvrtfinalu Lige prvaka, no utakmicu je obilježio sudac Viktor Kassai. Mađar je sudio generalno loše, a nakon njegovih odluka internet je eksplodirao.

I ne samo internet. Sudio je Kassai loše za obje strane, ali naravno ljutiti su bili poraženi Nijemci i njihovi navijači, te oni koji jednostavno ne vole Real Madrid.

Najglasniji u redovima njemačkog sastava bio je Arturo Vidal koji je zaradio isključenje. Vidal je s Lewandowskim i Alcantarom upao u sučevu svlačionicu i pokušao od njega dobiti objašnjenje za isključenje i druge odluke koje mu se nisu svidjele. Na kraju je intervenirala policija i igrače Bayerna izbacila iz svlačionice, a Vidal je izrazio svoje mišljenje:

"Ovakva pljačka ne smije se dogoditi u Ligi prvaka. Sve je bilo jasno i to ljude tjera da sumnjaju u nogomet. Htjeli smo se kvalificirati i jako smo ljuti jer takvu utakmicu može odlučiti sudac. Bio je u krivu i to nas je izbacilo iz Europe", bijesnio je Vidal nakon utakmice.

Prava paljba po sucu i Real Madridu odvijala se na Twitteru, a reakcije na utakmicu još pristižu. Bivši igrač Newcastlea, Faustino Asprilla, Realovce je nazvao štakorima.

"Dosta je pljačke za Real Madrid, oni su ekipa štakora", napisao je Asprilla na Twitteru.

Nije bio jedini koji je kritizirao Real i suca Kassaija...

Real Madrid

Liga prvaka

Bayern Munich

Viktor Kassai

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter