Katalonci škrtare na novom wunderkindu

Barcelona ponovno gubi bitku za jednog od najvećih svjetskih talenata: Englezi spremno dočekali njihovu nesigurnost


Slaven Knežević
10.08.2019.21:00
Barcelona ponovno gubi bitku za jednog od najvećih svjetskih talenata: Englezi spremno dočekali njihovu nesigurnost
Getty images

sažeto

Barcelona ne želi platiti dva i pol milijuna eura za jednog od najtalentiranijih igrača na svijetu, a tu situaciju mogao bi iskoristiti Watford


Slaven Knežević
10.08.2019.21:00

Barcelona je u zadnjih desetak godina napravila nekoliko velikih grešaka kada je riječ o mladim talentima. Dinamo im je oteo Danija Olma koji sada vrijedi preko 40 milijuna eura i bio je jedan od najboljih igrača španjolske U21 reprezentacije koja je nedavno osvojila Euro, Kubo, koji je trebao biti novi Messi, je bio u Barci, no na kraju je završio u Realu, a nedavno im je PSG oteo perspektivnog Xavija Simonsa kojem je jednostavno ponuđen bolji ugovor.

Barca je sada bacila oko na novog wunderkinda. 17-godišnji napadač francuskog Chateaurouxa Haissem Hassan je zadivio svojim igrama i mnogi ga već sada uspoređuju s Alexandreom Lacazetteom. Igra za francusku U-17 reprezentaciju i jedan je od najtalentiranijih na svijetu u svojem godištu.

Barcelona se s njim bori s pomalo neočekivanim protivnikom. Za Hassana je zainteresiran Watford koji izgleda i vodi u ovoj utrci. Iako je mladi Francuz egipatskog porijekla skloniji odlasku u Barcelonu, problem bi ponovno mogla biti neodlučnost Katalonaca u ključnom trenutku.

Watford je za mladog napadača ponudi dva i pol milijuna eura, dok Barca nije spremna dati toliki novac za 17-godišnjaka. Watford bi svoju ponudu mogao i povisiti ako Barca ipak odluči dati jednako novaca pa postoji opasnost da će španjolski div još jednom ostati bez velikog talenta. Očito je da u Barceloni neke stvari ne funkcioniraju kao ranije i da bi trebali promijeniti ljude zadužene za dovođenje mladih talenata, ali i njihovo zadržavanje.

nogomet

Barcelona

transfer

Watford

Chateauroux

Haiseem Hassan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter