Čarobnjak dao blagoslov za megatransfer

Barcelona odustaje od Antoinea Griezmanna i dovodi novog Messijevog prijatelja iz Argentine: Stiže napadač vrijedan 120 milijuna eura


Slaven Knežević
08.07.2019.19:00
Barcelona odustaje od Antoinea Griezmanna i dovodi novog Messijevog prijatelja iz Argentine: Stiže napadač vrijedan 120 milijuna eura
Getty Images

sažeto

Lionel Messi se pomirio s Paulom Dybalom i sada više nema razloga da se transfer ne ostvari


Slaven Knežević
08.07.2019.19:00

Argentina je osvojila brončanu medalju na Copa Americi, no novi neuspjeh u reprezentativnom dresu nije dobro sjeo Lionelu Messiju koji je za sve optužio suce i korupciju na najvišim instancama.

Najviše bure podiglo se nakon polufinalne utakmice u kojoj su Messi i društvo igrali s Brazilom. Domaćini Brazilci su slavili s 2-0, a Argentinci su se osjećali zakinutima za barem jedan penal.

Getty Images

Najviše je poludio Messi koji je rekao da je za poraz kriva korupcija i da su imali loše suđenje, a čak je odbio i primiti medalju za treće mjesto zbog čega mu prijeti drakonska kazna. Prema pisanju španjolskih medija, CONMEBOL bi mu mogao zabraniti igranje na dvije godine što znači da bi propustio i kvalifikacije za SP 2022. godine i Copa Americu u Argentini iduće godine.

Messi se tako već počeo okretati dijelu karijere u kojem je uspješan, a to je onaj s Barcelonom. Kad već s Argentinom ne može baš ništa osvojiti, s Barcom želi nastaviti dominirati europskim nogometom. Zbog toga je ova Copa America jako važna za Messija i Barcelonu.

Getty Images

Katalonski div je već neko vrijeme htio dovesti Paula Dybalu iz Juventusa, ali do sada je problem bio njegov odnos s Messijem koji ga nije htio u klubu. Muke na Copa Americi su izgleda pomirile dvojicu napadača i sada Barca ima odriješene ruke za dovođenje zvijezde Juventusa koju vide kao bolju opciju od problematičnog Antoinea Griezmanna.

Barca će, pišu španjolski mediji, izgleda odustati od francuskog napadača i dovesti mladu argentinsku zvijezdu, a taj bi ih posao mogao koštati oko 120 milijuna eura.

nogomet

Barcelona

transfer

Juventus

Lionel Messi

Argentina

Paulo Dybala

Antoine Griezmann

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter