RECEPT S CAMP NOUA

Barcelona kod 'apotekara' iz Njemačke traži lijekove za svoje probleme


Toni Horvat
17.10.2017.11:45
Barcelona kod 'apotekara' iz Njemačke traži lijekove za svoje probleme
Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

sažeto

Španjolski mediji pišu kako je Barcelona ozbiljno zainteresirana za trojicu mladih igrača Bayer Leverkusena


Toni Horvat
17.10.2017.11:45

Barcelona nije ni izbliza završila s trošenjem silnog novca koji je dobila za bijeg Neymara u Pariz i već gleda prema siječanjskom prijelaznom roku, u kojem joj je i dalje glavna meta Philippe Coutinho iz Liverpoola.

Međutim, ako ne slome "redse", Katalonci imaju još mnoštvo asova u rukavu, a jedan bi njemački klub mogao postati službeni izvoznik igrača na Camp Nou. Naime, Barca pomno prati ne jednog, ne dva nego tri igrača Bayer Leverkusena, piše španjolski Sport.

"Apotekari" očito imaju prave "lijekove" za Barcine boljke, među kojima su dva njemačka mlada reprezentativca.

Jonathan Tah (21) jedan je od najvećih europskih potencijala među stoperima, a dostupan je za 25 milijuna eura. Njegova vršnjaka i sunarodnjaka, krilnog napadača Juliana Brandta, već neko vrijeme prate mnogi velikani, među kojima i Bayern, a 20-godišnji Leon Bailey hitronogi je krilni napadač i još jedan dokaz kako na Jamajci rastu najbrži ljudi svijeta.

Teško je očekivati da će Barca dovesti svu trojicu u paketu, ali jednog ili dvojicu bi mogla. U svakom slučaju, u Leverkusenu su sigurno sretni zbog ovakvog interesa i svjesni da ih ne mogu zadržati na dulje staze te da će prije ili kasnije stići ponude koje će napuniti klupsku blagajnu.

Barcelona

Bayer Leverkusen

Jonathan Tah

Julian Brandt

Leon Bailey

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter