Vodič za skejt lokacije

Ponajbolji hrvatski skejter 'razvalio' dalmatinsku obalu


Vid Barić
25.05.2017.14:00
Ponajbolji hrvatski skejter 'razvalio' dalmatinsku obalu

sažeto

Peković je proveo tjedan dana skejtajući s austrijskim vozačima po Splitu i Dubrovniku, a osim što im je poslužio kao vodič za najbolje skejt lokacije u Dalmaciji, snimao je s njima za svoj novi online video


Vid Barić
25.05.2017.14:00

Ponajbolji hrvatski skejter mlađe generacije, Antonio Peković (21), zatekao se nedavno na dalmatinskoj skejt turneji. Tjedan dana je proveo skejtajući s austrijskim vozačima po Splitu i Dubrovniku, a osim što im je poslužio kao vodič za najbolje skejt lokacije u Dalmaciji, snimao je s njima za svoj novi kratki online video, inspiriran kultnom američkom serijom "The Twilight Zone".

Peković je standardno razvalio skateboarding u svojemu novom kratkom filmu i iznova dokazao kako je allround skejter. Pored casual vožnje, tehničkih linija i zahtjevnih switch trikova nije se libio skakati i manje teške trikove, ali s brutalnih visina koje ne opraštaju pogreške i traže veliku dozu znanja, hrabrosti i samouvjerenosti skejtera.

Gledao sam ovu lokaciju jedan put prije kada sam bio u Splitu na natjecanju. Tada se nisam usudio to skočiti, ali kada sam se sad vratio na isto mjesto s Austrijancima, nešto se pomaklo u meni i dobio sam feeling da možda i neće biti toliko teško doskočiti taj trik. Na kraju mi je uspjelo nakon tri pokušaja.

Novi Pekovićev video "Denki 3" pogledajte u nastavku.

Split

video

Dubrovnik

100posto ekstremno

vožnja

skateboarding

Antonio Peković

skejter

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter