VIDEO: Rijeka ne miruje

Aktualni prvak Hrvatske u samom finišu prijelaznog roka dovodi tri nova igrača


Slaven Knežević
07.02.2018.10:00
Aktualni prvak Hrvatske u samom finišu prijelaznog roka dovodi tri nova igrača
Cropix

sažeto

Marin Leovac, Srđan Grahovac i Valerij Božinov ovih bi dana trebali službeno biti predstavljeni kao novi igrači aktualnog prvaka Hrvatske Rijeke


Slaven Knežević
07.02.2018.10:00

Rijeka u završnici prijelaznog roka dovodi još trojicu igrača, javlja Radio Rijeka. Marin Leovac već je neko vrijeme želja aktualnog prvaka Hrvatske, a izgleda kako je sada sve napokon dogovorenom. Lijevi bek je u PAOKU imao plaću od 500.000 eura godišnje što je za Rijeku previše, pa je Leovac pristao svoja primanja spustiti za oko 150.000 eura kako bi potpisao za ekipu s Rujevice.

Pri kraju su i pregovori oko transfera Srđana Grahovca. 25-godišnji veznjak dolazi iz Astane, a novoj ekipi trebao bi se priključiti idući tjedan kada se vrati s godišnjeg odmora iz Dubaija. Tako će Grahovac propustiti barem prvi prvenstveni ogled protiv Istre, a Kek će ga nakon toga polako uvoditi u ekipu.

Bugarin Valerij Božinov bio je pod znakom upitnika. Iako je postojao međusobni interes, na Rujevici su se htjeli uvjeriti kako je napadač spreman i zdrav. Božinov je prošao sve liječničke preglede i dogovorena je suradnja do kraja sezone kada će u Rijeci vidjeti hoće li se suradnja nastaviti i u budućnosti.

nogomet

HNL

Rijeka

Valerij Božinov

Marin Leovac

Srđan Grahovac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter