VLASTI ISTRAŽUJU

Tko je prisluškivao Vanessu, ljubavnicu Johna Terryja?

Vlasti ne istražuju samo moguće prisluškivanje razgovora, već i ‘provalu’ u telefonsku sekretaricu Antonije Graham

Sapunica John Terry - Vanessa Perroncel - Wayne Bridge, nakon dva mjeseca medijskog razvlačenja tih nogometnih zvijezda i manekenke koja je navodno ljubovala s obojicom, ovih je dana pobudila zanimanje i britanskih vlasti.

Nije pričala s novinarima

Ipak, razlog njihova interesa nije znatiželja “tko je s kim i tko je koga”, već moguće ilegalne aktivnosti britanskih medija koji su, čini se, prisluškivali tu francusku manekenku ili je to netko pak činio za njih. Naime, sporne su rečenice koje je Vanessa izgovorila u privatnom razgovoru s prijateljicom Antonijom Graham preko mobitela, a koje su se od riječi do riječi pojavile u tamošnjim tiskovinama.

Žrtva medijske hajke

Jedna od njih glasi: “Oni (mediji) govore da sam nekakav seks manijak koji skače iz kreveta u krevet. To užasno boli - i jednostavno nije istina”, a objavljena je uz tvrdnju da ju je Perroncel izjavila upravo za tiskovine, iako ona tvrdi da sve donedavno izjave za medije nije uopće davala.

- Antonia nije prodala taj citat. Znam da ne radi takve stvari. Stoga, kako su mediji došli do njega? - pita se Perroncel.

Sumnja se da je netko u jeku skandala “provalio” u telefonsku sekretaricu Antonije Graham i preslušao sve poruke koje joj je ostavila Perroncel te da su prisluškivani razgovori između te dvije prijateljice, a istraga je pokrenuta u suradnji s Vodafonom.

U međuvremenu Vanessa, 34-godišnja majka trogodišnjeg dječaka kojeg ima iz dugogodišnje veze s Bridgeom s kojim je prekinula prošle godine, postala je najnovija žrtva medija, i to ne samo zbog prisluškivanja.

Prvi i besplatni intervju

Otkako je afera buknula od povremeno zanimljive WAG-sice (žene i djevojke nogometaša) postala je “dežurna kurva”. - Prikazuju me poput kakve prostitutke . A sve te priče su neistinite. Pa tko su oni da to čine? - požalila se Vanessa prije nekoliko dana za The Guardian, u prvom intervjuu koji je, tvrde i jedna i druga strana, dala bez naknade, što se kosi s općim uvjerenjem da cijelu aferu jako dobro naplaćuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 01:51