URNEBESNO

NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA NOVE YOUTUBE SENZACIJE KOJA STIŽE U ZAGREB Zoki Šumadinac tvrdi da je poslije tri kliničke smrti dobio posebne moći

 
Zoki Šumadinac
 INSTAGRAM

Kad se prije mjesec dana na YouTubeu pojavio spot za singl "Autotune", malo tko je znao za izvjesnog Zokija Šumadinca, no pjesma popraćena urnebesnim plesnim pokretima preko noći je postala apsolutna senzacija na internetu. Čak i oni koji nisu ljubitelji narodnjačkog melosa, nisu, makar iz znatiželje i zafrkancije, odoljeli videouratku koji je do danas prikupio više od sedam milijuna pregleda! A koliko je Zoki postao popularan dokazuje i činjenica da će u petak, 8. veljače, gostovati u zagrebačkom klubu Ritz.

Pravoga imena Zoran Petrović, ovaj glazbenik zapravo je rođen u Austriji, po struci je novinar, a trenutačno živi u Gornjem Milanovcu u Srbiji. Portal Alo! prenosi kako je Zoki doživio čak tri kliničke smrti, poslije kojih je, kako sam tvrdi, dobio posebne moći - naime, za sebe kaže kako može vidjeti više od drugih, a otkriva i budućnost, bolesti te negativne utjecaje, sve to isključivo preko čovjekova energetskog omotača! Stoga nije ni čudo da se pjevač u javnosti predstavlja i kao ezoteričar, radioesteziolog te parapsiholog!

- Prvu kliničku smrt doživio sam prije deset godina, i to na slavi pred gostima. Iznenada mi je pozlilo i samo sam se srušio. Dvije godine poslije desio se sličan scenarij - tad su liječnici nazvali moju obitelj i rekli da sam preminuo... Za njih je to bio užasan šok. Kad sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće događati, međutim, nije prošlo dugo, a meni je ponovno pozlilo pa su me moji odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli. Ondje sam doživio i treću kliničku smrt...

View this post on Instagram

..... Nedeljno popodne....Opusteno

A post shared by Zoran Šumadinac (@zoran_sumadinac) on

- Znam da nisam jedini s ovakvim iskustvima, uostalom, bezbroj knjiga napisano je baš na tu temu. Svima nama koji smo ovo doživjeli zajedničko je to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju nas je čekao izvor svjetlosti. Međutim, meni je treći put bilo drukčije - obasjalo me blještavilo iz kojega su prema meni krenuli žena i muškarac - rekao je Zoki Šumadinac, a prenio je portal Alo!.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:48